Post van VSO makelaars

VSO makelaars maakt gebruik van verschillende kanalen om contact te onderhouden met (potentiële) klanten. VSO makelaars verstuurt post om potentiële klanten te informeren over de dienstverlening, op de hoogte te brengen van acties of om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Voor de werving van nieuwe relaties via Direct Mail huurt VSO makelaars een adresbestand aan voor eenmalig gebruik, van Consumenten Index Nederland.

Afmelden voor post van VSO makelaars

Heeft u onlangs post ontvangen van VSO makelaars en wilt u zich snel afmelden? Klik dan 
hier. Op deze website kunt u uw gegevens laten verwijderen of een herkomstverzoek doen. Middels een herkomstverzoek kunt u achterhalen via welke weg de gegevens bekend zijn geworden. 


Wilt u post van VSO makelaars blijven ontvangen maar hebben we u niet juist geadresseerd? Ook dat kunt u aangeven. Als u zowel de onjuiste adresgegevens als de juiste adresgegevens vermeld, dan voeren we de wijziging door en houden we u op de hoogte.

Postfilter

Bij het sturen van post naar (potentiële) klanten en controleren we het adresbestand vooraf op meldingen in het Postfilter. Met Postfilter regelt u welke ongevraagde geadresseerde reclamepost wel en niet welkom is.  

Klik hier om gegevens uit te schrijven bij postfilter.nl

Privacy

VSO makelaars vindt uw privacy belangrijk. Wij verwerken persoonsgegevens en andere data zorgvuldig en in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving ter bescherming van uw privacy. 
Lees meer over privacy.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.