Klantreis woning aankopen

Het aankopen van een woning kan zonder, maar ook heel goed mét een aankoopmakelaar. Steeds meer huiseigenaren ontdekken de kracht van een aankoopmakelaar. Deze kent de lokale huizenmarkt als geen ander en weet hoe u geld kunt besparen. Vindt u het inschakelen van een aankoopmakelaar prijzig? Wij verdienen de kosten voor u terug. 

Neem contact op

Het aankopen van een woning 

Voordat u een woning kunt aankopen, heeft u inzicht nodig in uw financiële mogelijkheden. Hoeveel kunt u lenen en wat worden de maandlasten? Met de huidige regelgeving kunt u tot 100% van de waarde van uw woning financieren. Alle overige, bijkomende kosten moet u zelf financieren, daarom heeft u altijd eigen geld nodig. Een hypotheekadviseur kan u verder helpen. 

Na inzicht in de financiën is het tijd voor het aankopen van de woning van uw dromen!

Meerwaarde van de VSO aankoopmakelaar

  • De makelaars van VSO makelaars & taxateurs hebben ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij. Maak hier gerust gebruik van!
  • Of het nu gaat om een vrijstaande woning, 2-onder-1 kapwoning, rijwoning of appartement, we kunnen bemiddelen bij de aankoop van elk type woning.
  • De VSO aankoopmakelaar heeft inzicht in de waarde van een woning. Vaak weten wij een reëlere aankoopprijs te realiseren dan uzelf.
  • Wij brengen op het juiste moment in de onderhandeling voorwaarden zoals overname roerende zaken, ontbindende voorwaarden, transportdatum etc. naar voren.
  • De VSO aankoopmakelaar beschikt over essentiële informatie over de woning, zoals erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig gekeurd worden, onder welke voorwaarden en met welke beschrijving), bestemmingsplan etc. 
  • Indien nodig laten we de woning bouwkundig keuren, dat geeft u meer zekerheid.

In een krappe woningmarkt zijn er vaak meerdere gegadigden voor dezelfde woning. Juist in zo’n situatie maakt de VSO aankoopmakelaar het verschil. U kunt er als koper op rekenen dat u bij de onderhandelingen serieus wordt genomen. Daarnaast bent u er zeker van dat wij slechts uw belang voor ogen hebben.

Afspraak maken voor een aankoopmakelaar 

Wilt u een huis aankopen en een afspraak maken met een van onze aankoopmakelaars? Bel of mail ons voor een afspraak.

Contact opnemen