VSO makelaars & taxateurs Apeldoorn

Op zoek naar een agrarisch makelaar in Apeldoorn? VSO makelaars & taxateurs in Apeldoorn is gespecialiseerd in landelijk, agrarisch en bedrijfsvastgoed. Het gezicht van de vestiging in Apeldoorn is Nienke Hemeltjen.

 

 

Nienke Hemeltjen is opgegroeid op het melkveebedrijf van haar ouders in Teuge, hier is haar passie voor de agrarische sector dan ook ontstaan. In de zomer van 2020 is Nienke afgestudeerd aan de HAS in Dronten met als specialisatie Landelijk en agrarisch vastgoed. Nadat ze in Flevoland voor VSO heeft gewerkt is ze vestigingsmanager geworden van het kantoor in Apeldoorn. “Flevoland is mooi, maar ik wilde graag naar de roots waar ik als boerendochter ben opgegroeid en waar ik de mensen én de omgeving goed ken. Ik hecht dan ook grote waarde aan persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en bereikbaarheid” aldus een trotse Nienke.

In de vroege middeleeuwen was het gebied waar Apeldoorn is ontstaan al geschikt voor landbouw. Het was een plaats waar de grond licht genoeg was om te bewerken en waar ook voldoende water aanwezig was. Deze elementen uit de geschiedenis kun je in de buitengebieden van Apeldoorn nog altijd terugvinden.

Anno nu zien we dat een groeiend aantal agrariërs de keuze maakt om hun bedrijf te beëindigen, waardoor erven vrijkomen. Zo krijgen ook particulieren de kans om vrij en in het groen te gaan wonen. De makelaars van VSO zien dat door de huidige pandemie mensen meer behoefte krijgen aan ruimte in en om het huis. Zo komen de dorpen die buiten de stad Apeldoorn liggen, weer meer in trek! 

Bent u nieuwsgierig wat VSO makelaars & taxateurs voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Nienke Hemeltjen
T: 06 82 75 58 59
E: n.hemeltjen@vsomakelaars.nl

VSO makelaars & taxateurs Apeldoorn – Laan van het Omniversum 16