Dit is hét moment om te verkopen!

De woningmarkt is niet meer bij te houden. De prijzen blijven stijgen, het aanbod daarentegen daalt. Voor heel Nederland geldt dat in het eerste kwartaal van 2021 een woning gemiddeld binnen dertig dagen werd verkocht. Zie er met zo’n snelle doorlooptijd maar eens tussen te komen. Voor aankopers is dit een flinke uitdaging, maar voor verkopers is dit hét moment om te verkopen!

GEWOON VERKOPEN
Misschien denkt u wel aan verkopen, maar vraagt u zich tegelijkertijd af of u in deze schaarse markt wel een andere woning kunt vinden. We hebben een goede suggestie voor u: verkopen onder voorbehoud van koop (aankoop van een andere woning). Zo kunt u heel concreet bieden, omdat uw eigen woning al is verkocht.
Lukt het onverhoopt toch niet om wat anders te vinden, dan is er nog geen man of vrouw over boord. Het is natuurlijk wel belangrijk om goede afspraken te maken, maar daar zijn wij voor!

 

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Met de uitkomst heeft u alvast inzicht in wat uw nieuw aan te kopen woning mag kosten.  

 

SINDS 1988
VSO makelaars & taxateurs bestaat sinds 1988 en kent haar oorsprong in de agrarische makelaardij. Het team heeft ruime ervaring met aankoop, verkoop en taxaties van woningen, agrarisch- en bedrijfsmatig vastgoed.