VSO makelaars & taxateurs en Interfarms een krachtige combinatie

Sinds november 2021 hebben VSO makelaars & taxateurs en Interfarms de handen ineengeslagen. Door de krachten te bundelen gaan wij geen avontuur uit de weg!

 

Interfarms is sinds 1997 agrarisch vastgoedspecialist in de aan- en verkoop van buitenlandse boerderijen en landbouwgrond. Interfarms beschikt over een betrouwbaar netwerk van Nederlands-sprekende aankoopbegeleiders in 10 landen wereldwijd. Zo heeft Interfarms meer dan 500 (agrarisch) ondernemers begeleid bij investeringen in het buitenland.

De wortels van VSO makelaars & taxateurs liggen in de agrarische makelaardij, al sinds 1988. Ons team van makelaars en taxateurs is ervaren en gekwalificeerd op het brede terrein van agrarisch onroerend goed: van cultuurgronden tot grasland en van akkerbouw-, tot melkvee, pluimvee- en tuinbouwbedrijven. Wij hebben meerdere vestigingen, verspreid over Friesland, Flevoland, Overijssel en de Veluwe. Zo is er altijd een VSO makelaar die thuis is in uw regio.

Vrijblijvend adviesgesprek

Denkt u na over uw toekomstmogelijkheden in Nederland en/of het buitenland? Wilt u eens sparren met een deskundige op het gebied van aan-, verkoop van agrarische vastgoed en verwante zaken? Nodig dan één van onze specialisten uit voor een vrijblijvend gesprek! Wij zorgen voor wat lekkers.

Nieuwsgierig naar het agrarische aanbod in binnen- en/of buitenland? www.interfarms.nl