Zit u nog goed in uw jasje?

Het aan- en verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed vraagt veel kennis van de lokale, regionale en vaak ook landelijke markt. Immers, bedrijfsmatig onroerend goed is vaak gekoppeld aan industrieterreinen, detailhandel, winkelcentra en visies van overheden op ontwikkeling van deze gebieden. Wij vragen ons af: Zit u nog goed in uw jasje?

vlnr.: Herbert Dubbelink, Mark Onderdijk, Jan Willem Schutte, Johan Zandbergen en Peter Berends

 

Kunt u uw groeiambities doorzetten of laat uw organisatie een krimp zien? Heeft u behoefte aan een groter of juist kleiner pand? De bedrijfsmakelaars van VSO helpen u bij alle facetten van het aan- en verkopen van bedrijfsvastgoed.


Bedrijfsmakelaar voor huur en verhuur

Wij ondersteunen ondernemers ook bij het huren of verhuren van bedrijfsruimte. Misschien is in deze huidige tijd deelverhuur een optie voor u? Dit kan interessant zijn voor organisaties met wisselende omvang.

 

Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig in verband met een verkoop of vanwege een financieringsaanvraag bij de bank of alternatieve financier? De bedrijfsmakelaar-taxateur van VSO is ervaren en onderlegd in het taxeren van alle vormen van bedrijfshuisvesting.

 

Maak een afspraak met één van onze makelaars/taxateurs!