Bedrijfsmakelaar nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar dan is VSO makelaars een goede keuze. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis helpt ons team van makelaars, taxateurs en vastgoedspecialisten bedrijven aan het juiste pand. ZZP’er, multinational of stichting? Iedere ondernemer heeft zijn of haar ideeën, behoeften en wensen. Samen met u kijkt VSO makelaars graag naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Benieuwd naar wat wij als bedrijfsmakelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Maak een afspraak

Wat kunnen de VSO bedrijfsmakelaars voor u betekenen?

Onze bedrijfsmakelaars hebben zich ontwikkeld tot experts in bedrijfsmatig onroerend goed. Onze diensten bestaan grotendeels uit het helpen bij de ver- en aankoop van bedrijfs- en winkelruimten, horecapanden, maar ook praktijkruimtes en bouwgrond. VSO makelaars helpt ook als het aankomt op begeleiding of advies bij de aan- of verkoop op bestaande of aanstaande industrieterreinen of bij nieuwbouwprojecten.

Voor het (ver)huren van een bedrijfsruimte staan onze bedrijfsmakelaars ook klaar. Daarnaast heeft VSO makelaars een aparte bedrijfstak genaamd VSO vastgoedadvies. Hier ondersteunen wij u met het technische beheer en de financiële administratie. Vele anderen gingen u voor vanwege onze service en gebruiksvriendelijkheid. Neem contact op als u een bedrijfspand wilt verhuren. Indien u graag wilt huren, ontdek dan ons aanbod!

De meerwaarde van een lokale bedrijfsmakelaar

VSO makelaars & taxateurs bestaat al sinds 1988. Hierdoor hebben wij ons kunnen doorontwikkelen tot specialist in onder meer bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast houden we de marktontwikkelingen goed in de gaten, zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau. Hierdoor kunnen we inspelen op bepaalde trends en zijn we op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Onze zes vestigingen zijn centraal gelegen in Nederland, zo blijven we lokaal dichtbij onze klanten.

Ook binden wij ons aan onze partners, kopende en verkopende ondernemers op het gebied van vastgoed makelaardij. Onze deuren staan open voor projectontwikkelaars, beleggers en investeerders die bij ons komen voor het vergaren van adviezen, ideeën en vastgoed.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met een bedrijfsmakelaar van VSO makelaars & taxateurs

VSO bedrijfsmakelaars inschakelen

Iedere ondernemer stelt zichzelf op een dag de vraag: wat is mijn bedrijf waard? U wilt het weten in verband met een verkoop of vanwege een financieringsaanvraag bij de bank of alternatieve financier. De bedrijfsmakelaars en taxateurs van VSO zijn bedreven en deskundig in het taxeren van alle vormen van bedrijfshuisvesting. Ervaring en marktkennis zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten voor een goed onderbouwd taxatierapport, dat ook nog eens voldoet aan de laatste eisen. 

TIP! Mogelijk is de taxatienota een aftrekpost bij de belastingaangifte.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?  Neem contact op