Bedrijfsmakelaar

1-pitter, MKB’ers of multinational? Iedere ondernemer heeft zo zijn of haar eigen zakelijke ambities. Deze ambities gaan nagenoeg altijd gepaard met groei, uitdagingen, veranderingen en huisvesting. Wat zijn jouw zakelijke toekomstdromen? Wij als bedrijfsmakelaar denken graag mee. 

Neem contact op   

Bedrijfsruimte huren of verhuren?

Onze bedrijfsmakelaars ondersteunen je ook bij het huren of verhuren van bedrijfsruimte. Zelfs het technisch beheer en de financiële administratie kan VSO voor je verzorgen via onze bedrijfstak VSO vastgoedadvies. Steeds meer vastgoedeigenaren kiezen hiervoor, vanwege onze service en het gemak. Neem contact op als u een bedrijfspand wilt vehuren. Indien je graag wilt huren, ontdek dan ons aanbod!

Bekijk huuraanbod

Bedrijfsmakelaar voor aan- en verkoop

Het aan- en verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed vraagt veel kennis van de lokale, regionale en vaak ook landelijke markt. Immers, bedrijfsmatig onroerend goed is vaak gekoppeld aan industrieterreinen, detailhandel, winkelcentra en visies van overheden op ontwikkeling van deze gebieden.

De bedrijfsmakelaars van VSO volgen de marktontwikkelingen, hebben inzicht in het actuele aanbod en zijn volledig gekwalificeerd om de beste locatie voor jouw onderneming te vinden. Kunnen we onverhoopt geen geschikt pand vinden? Dan bouwen we het!

Wil je juist verkopen? Wij weten hoe we jouw pand in de markt moeten zetten en daarbij: ons netwerk van ondernemers, investeerders en beleggers is groot en divers.

 Bekijk koopaanbod

VSO bedrijfsmakelaars inschakelen

Iedere ondernemer stelt zichzelf op een dag de vraag: wat is mijn bedrijf waard? Je wilt het weten in verband met een verkoop of vanwege een financieringsaanvraag bij de bank of alternatieve financier. De bedrijfsmakelaar-taxateur van VSO is bedreven en deskundig in het taxeren van alle vormen van bedrijfshuisvesting. Marktkennis en deskundigheid zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten voor een goede waardebepaling. 

TIP! Mogelijk is de taxatienota een aftrekpost bij de belastingaangifte.

Wil je gebruik maken van onze diensten?

 Neem contact op