Nieuwbouwhuis kopen in Dronten

Hoera! De Silo is verkocht!

Alle 34 appartementen van De Silo zijn uitverkocht. De afgelopen weken hebben geïnteresseerden zich gemeld voor de allerlaatste appartementen. Dit is mooi nieuws! 

 

 

Maak nu een woondossier aan!

 

Binnenkort verschijnt er een nieuwsbrief met de vooraankondiging van het nieuwste woningaanbod van de Havenkade Dronten. Bent u benieuwd welke woningen dit zijn? Maak snel een online woondossier aan en ontvang het laatste nieuws. https://wonenaanhavenkade.nl/interesse

Vragen over project Havenkade? Neem vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.
 

Nog maar één appartement beschikbaar!

Heeft u het al gezien? Nog maar één appartement van De Silo is beschikbaar. Dit is je laatste kans om in een gloednieuw appartement aan de haven van Dronten te wonen. Grijpt u deze kans? Het appartement S.09 is nog vrij. Ontdek snel de voordelen van dit appartement

 • Ligging op de 1e verdieping
 • Woonoppervlakte van 127,5 m2
 • Vanuit alle zijdes uitzicht en lichtinval
 • Ruime woonkamer met open keuken
 • Twee slaapkamers, waaronder een royale masterbedroom met inloopkast
 • Inpandige bergruimte
 • Ruim balkon op het zuiden met uitzicht op het water
 • Een eigen parkeerplek in de parkeergarage
 • De bouw van De Silo is al gestart

Ziet u appartement S.09 al als uw thuishaven? Wacht dan niet te lang en neem vandaag nog contact op om een optie te nemen op dit royale appartement. 

Feestelijke start bouw

De start bouw van uw woning is een speciaal moment. Daarom vond op vrijdag 9 juli een officiële starthandeling plaats van de start bouw van de eerste koopwoningen. Dit moment werd gevierd in aanwezigheid van wethouder Van Amerongen, Arjen Oosting, directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost en de kopers van Tellus, Demeter en De Silo.

Starthandeling
Als eerste konden de kopers een zogeheten message in the bottle begraven met een persoonlijk aandenken. De kopers van De Silo hadden wel hele bijzondere aandenkens meegenomen: zo had de een graan mee en de ander foto's van hoe Havenkade er vroeger uitzag. Deze bijdrages werden verzameld in een grote kist of een fles en vervolgens vereeuwigd onder de fundering. Daarna hebben wethouder Van Amerongen en Arjen Oosting letterlijk een gaskraan dichtgedraaid dat symbool stond voor de eerste gasloze wijk van Dronten. Zo werd de start bouw op bijzondere wijze ingeluid en konden de kopers hun toekomstige buren ontmoeten. Wat u noemt een feestelijk moment!

 

  Goed nieuws; Deze zomer start de bouw van De Silo!

Het succesverhaal van Havenkade Dronten zet voort. Doordat de verkoop van De Silo hard gaat, gaat de bouw van het appartementengebouw ook voor de zomervakantie van start. In juni gaan we beginnen met de bouwwerkzaamheden. Wat u noemt goed nieuws!  

Denkt u al een tijdje na over een appartement van Havenkade Dronten en kijkt u nog steeds de kat uit de boom? Dan is dít hét moment om te kiezen voor De Silo. Wanneer u nu kiest voor een appartement:
✅ Weet u zeker dat uw woning gebouwd gaat worden
✅ Kunt u nu nog kiezen uit enkele verschillende soorten appartementen
✅ Bepaalt u nu nog hoe uw woning naar uw wens ingedeeld wordt. Binnenkort sluit namelijk de deadline voor het doorgeven van het meer- en minderwerk.
✅ Kunt u naar verwachting de sleutel volgend jaar al in ontvangst nemen
 

Start bouw De Silo is bijna in zicht!

Het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerden in Havenkade Dronten, dat is Helma Timmer- Jaarsma, nieuwbouwadviseur bij VSO makelaars & taxateurs. Met haar ongelimiteerde behulpzaamheid en passie voor nieuwbouw helpt ze woningzoekenden bij hun volgende stap. 'Ik vind het ontzettend leuk om mensen blij te kunnen maken,' vertelt Helma enthousiast. 

Is uw volgende stap een appartement van De Silo? VSO makelaars helpt u graag! 
Lees hier het hele interview van Helma Timmer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe wilt u wonen aan de kade?

Na het succes van de verkoop van Tellus zijn we aan het kijken of de volgende fase rijwoningen aan de kade eerder in verkoop gebracht kan worden. Daarom zijn we benieuwd hoe uw ideale woning aan de kade eruitziet? Kiest u bijvoorbeeld voor een rijwoning met drie of vier woonlagen? Of wilt u liever een compact appartement. Uw mening telt!

U kunt uw woonwensen doorgeven door:
1. Log in of maak een online woondossier aan op wonenaanhavenkade.nl  
2. Klik in het woondossier op 'Mijn woonwensen'
3. Vul in twee minuten in hoe u hier wilt wonen 

De Silo: 50% verkocht

Steeds meer mensen kiezen voor De Silo. Inmiddels is de helft van het aanbod al verkocht, daarnaast zijn er ook een paar appartementen onder optie. Bent u toe aan een gloednieuw appartement? 

Dit zijn de zes belangrijkste voordelen van De Silo:  

 1. De locatie: hier woont u pal aan het water én op loopafstand van het centrum van Dronten
 2. Veel appartementstypes: u kiest een woning dat past bij uw wens
 3. Maak het naar jouw wens: u kunt het appartement naar uw wens indelen, afwerken en inrichten. Doordat De Silo nog gebouwd moet worden, kunt u bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer naar wens vergroten of een andere keukenopstelling kiezen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
 4. Gegarandeerd veel ruimte en comfort: alle appartementen zijn tussen de 100 en 200 m², hebben een eigen balkon op het zuiden en zijn van alle gemakken voorzien.
 5. Geen onderhoud: doordat uw appartement nieuw is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Daarnaast wordt het onderhoud aan de buitenkant straks geregeld door een VVE. 
 6. Duurzaam en energiezuinig: alle appartementen zijn gasloos, goed geïsoleerd en hebben vloerverwarming. 

 Tellus verkocht!

Alle parkwoningen van Tellus zijn verkocht! Bent u op zoek naar een gezinswoning van Havenkade Dronten? Misschien is een twee-onder-een-kapwoning van het type Demeter wel iets voor u. Aan de slingerende laan met aan weerszijden groene, volwassen bomen liggen de veertien twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning van het woningtype Demeter. Wilt u ook een huis dat snel gebouwd gaat worden? Dan is dit uw laatste kans: er zijn nog twee twee-onder-een-kapwoningen van het type Demeter beschikbaar. Neem snel contact op met de makelaar voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Waar gooit u uw anker uit?

Een rij- of hoekwoning grenzend aan een park, een appartement met uitzicht op de jachthaven of een halfvrijstaande woning aan een groene laan. Welke combinatie van woning en plekje past het beste bij u?

Uw thuishaven in Havenkade

Dronten ligt midden in de Flevopolder en biedt alles wat u van een middelgrote stad mag verwachten: van winkels en onderwijs tot gezellige terrasjes en mooie bossen. Havenkade Dronten is daarmee de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.

Daarom Havenkade Dronten

 • Grote diversiteit aan woningtypes
 • Comfortabel gasloos, en duurzaam wonen in beslotenheid van groen en water
 • Mogelijkheid tot een woning die zijn eigen energie opwekt
 • NS-station, winkels en basisscholen op loopafstand

Verkoopproces De Silo:

 • Online inschrijving op bouwnummer via woondossier; wonenaanhavenkade.nl 
 • Persoonlijk gesprek met makelaar
 • Ondertekening koop-/aanneemovereenkomst
 • Gesprek woonconsulent
 • Akte van levering bij notaris

 

Demeter:

 

Tellus: 
 

 

 Verkoopteam Havenkade

 

v.l.n.r. Helma Timmer, Jolein Jansen, Mark Onderdijk, Jeroen Aalberts en Annemarie Vink- Stehouwer.

 

Brochure: Groen wonen dicht bij hartje Dronten

Brochure: Duurzaam en waterrijk wonen in de silo

Brochure: Tellus  

Neem contact met ons op