Nieuwbouwhuis kopen in Dronten

Voucher voor gratis advies van een binnenhuisarchitect!

 

 

 

 

 

Start bouw De Silo is bijna in zicht!

Het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerden in Havenkade Dronten, dat is Helma Timmer- Jaarsma, nieuwbouwadviseur bij VSO makelaars & taxateurs. Met haar ongelimiteerde behulpzaamheid en passie voor nieuwbouw helpt ze woningzoekenden bij hun volgende stap. 'Ik vind het ontzettend leuk om mensen blij te kunnen maken,' vertelt Helma enthousiast. 

Is jouw volgende stap een appartement van De Silo? VSO makelaars helpt je graag!
Lees hier het hele interview van Helma Timmer 

 

 

Hoe wil jij wonen aan de kade?

Na het succes van de verkoop van Tellus zijn we aan het kijken of de volgende fase rijwoningen aan de kade eerder in verkoop gebracht kan worden. Daarom zijn we benieuwd hoe jouw ideale woning aan de kade eruitziet? Kies jij bijvoorbeeld voor een rijwoning met drie of vier woonlagen? Of wil jij liever een compact appartement. Jouw mening telt!

Je kunt je woonwensen doorgeven door:
1. Log in of maak een online woondossier aan op wonenaanhavenkade.nl  
2. Klik in het woondossier op 'Mijn woonwensen'
3. Vul in twee minuten in hoe jij hier wilt wonen

 

De Silo: 50% verkocht

Steeds meer mensen kiezen voor De Silo. Inmiddels is de helft van het aanbod al verkocht, daarnaast zijn er ook een paar appartementen onder optie. Ben jij toe aan een gloednieuw appartement?

Dit zijn de zes belangrijkste voordelen van De Silo:  

 1. De locatie: hier woon je pal aan het water én op loopafstand van het centrum van Dronten
 2. Veel appartementstypes: je kiest een woning dat past bij jouw wens
 3. Maak het naar jouw wens: je kunt het appartement naar jouw wens indelen, afwerken en inrichten. Doordat De Silo nog gebouwd moet worden, kun je bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer naar wens vergroten of een andere keukenopstelling kiezen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
 4. Gegarandeerd veel ruimte en comfort: alle appartementen zijn tussen de 100 en 200 m², hebben een eigen balkon op het zuiden en zijn van alle gemakken voorzien.
 5. Geen onderhoud: doordat je appartement nieuw is, hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Daarnaast wordt het onderhoud aan de buitenkant straks geregeld door een VVE. 
 6. Duurzaam en energiezuinig: alle appartementen zijn gasloos, goed geïsoleerd en hebben vloerverwarming. 

 Tellus verkocht!

Alle parkwoningen van Tellus zijn verkocht! Ben jij op zoek naar een gezinswoning van Havenkade Dronten? Misschien is een twee-onder-een-kapwoning van het type Demeter wel iets voor jou. Aan de slingerende laan met aan weerszijden groene, volwassen bomen liggen de veertien twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning van het woningtype Demeter. Wil jij ook een huis dat snel gebouwd gaat worden? Dan is dit je laatste kans: er zijn nog twee twee-onder-een-kapwoningen van het type Demeter beschikbaar. Neem snel contact op met de makelaar voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Waar gooi jij je anker uit?

Een rij- of hoekwoning grenzend aan een park, een appartement met uitzicht op de jachthaven of een halfvrijstaande woning aan een groene laan. Welke combinatie van woning en plekje past het beste bij jou?

Jouw thuishaven in Havenkade

Dronten ligt midden in de Flevopolder en biedt alles wat je van een middelgrote stad mag verwachten: van winkels en onderwijs tot gezellige terrasjes en mooie bossen. Havenkade Dronten is daarmee de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.

Daarom Havenkade Dronten

 • Grote diversiteit aan woningtypes
 • Comfortabel gasloos, en duurzaam wonen in beslotenheid van groen en water
 • Mogelijkheid tot een woning die zijn eigen energie opwekt
 • NS-station, winkels en basisscholen op loopafstand

Verkoopproces De Silo:

 • Online inschrijving op bouwnummer via woondossier; wonenaanhavenkade.nl 
 • Persoonlijk gesprek met makelaar
 • Ondertekening koop-/aanneemovereenkomst
 • Gesprek woonconsulent
 • Akte van levering bij notaris

 

Demeter:

 

Tellus: 
 

 

 Verkoopteam Havenkade

 

v.l.n.r. Helma Timmer, Jolein Jansen, Mark Onderdijk, Jeroen Aalberts en Annemarie Vink- Stehouwer.

 

Brochure: Groen wonen dicht bij hartje Dronten

Brochure: Duurzaam en waterrijk wonen in de silo

Brochure: Tellus  

Neem contact met ons op

 

Koop nu een appartement in de Silo en krijg twee uren gratis advies van een binnenhuisarchitect. (Geldig tot eind maart 2021)