Makelaar Emmeloord

Heeft u een makelaar of taxateur in Emmeloord nodig? VSO makelaars & taxateurs in Emmeloord helpt u graag verder bij de aankoop en verkoop van woningen. Ook voor agrarische onroerend goed of bedrijfspanden bent u bij VSO aan het juiste adres. Neem contact voor de mogelijkheden of bekijk het aanbod online!

Maak een afspraak

Nieuwe bedrijvigheid in Emmeloord

Door de jaren heen is de landbouwbedrijvigheid in de NOP (Noordoorstpolder) afgenomen en heeft deels plaatsgemaakt voor ondernemers met nieuwe ambities en frisse dynamiek. Zo hebben vele boerenerven een nieuwe functie gekregen en dienen nu voor kinderopvang, dagbesteding of als bed & breakfast. Grote bedrijven kiezen steeds vaker een van de industrieterreinen langs de A6 als vestigingsplek.

Emmeloord staat bekend om haar stadsplein de Deel met zijn karakteristieke Poldertoren. De Noordoostpolder wordt verder gekenmerkt door unieke natuurgebieden, zoals het Voorsterbos en het rijksmonument Waterloopbos. Met de huidige woningnood in het westen van Nederland, kiezen woningzoekers regelmatig voor de rust en ruimte van de NOP. Het buurtschap Schokland is werelderfgoed, vol bodemschatten en sporen van mensen tot wel 10.000 jaar geleden.

Contact opnemen met makelaar Emmeloord

Wina Tiesinga en Jolein Jansen zijn de specialisten in uw regio. Zij helpen u bij het aan- en verkopen van uw woning of woonboerderij en als beëdigd taxateur is er ruime ervaring met taxaties. Daarnaast is Wina ook agrarisch makelaar en ondersteunt zij agrarisch ondernemers bij aan- en verkoop en taxaties van landbouwbedrijven en cultuurgronden. Ook bedrijfsmatig bent u bij VSO Emmeloord aan het juiste adres. 

Contactgegevens

Vrijstaand wonen

Agrarisch Onroerend Goed

Bedrijfshuisvesting

emmeloord

emmeloord

Maak een afspraak

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
Noordzijde 2A
8302 GL Emmeloord
0527 – 20 33 55
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180