Makelaar Kampen

Op zoek naar een makelaar of taxateur in Kampen? VSO makelaars & taxateurs in Kampen kent de markt goed en helpt u graag met uw vraagstuk. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Wonen in Kampen

Wonen in Kampen? In Hanzestad Kampen kunt u er niet omheen: wat een sfeer en historie! Deze stad zou bestaan sinds het begin van de 13e eeuw, al is het niet zeker of Kampen ooit stadsrechten heeft gekregen. Een plaats die zo oud is, heeft een keur aan monumenten en bezienswaardigheden, zoals de Nieuwe Toren, het Kamper tabaksmuseum, de Onze Lieve Vrouwe- of Buitenkerk en de Cellebroederspoort.  

Aan het einde van de 19e eeuw kwamen de theologische faculteiten naar de stad en in 2005 vierde Kampen haar 650 jarig bestaan. Anno 2022 gaat het goed met de bedrijvigheid in de binnenstad; na een periode van enige leegstand, zijn de meeste winkelpanden weer gevuld. In de binnenstad vindt u ook schouwburg Stadsgehoorzaal, vele kerken en diverse musea, waaronder het Iconenmuseum. Nieuwbouwprojecten zijn er ook, de meest opvallende projecten vindt u in Kampen-zuid en Onderdijks, vlakbij de IJssel.

Contact opnemen met makelaar kampen

VSO makelaars & taxateurs in Kampen en omgeving helpt u bij de agrarische makelaardij en ondersteunen agrarisch ondernemers bij aankoop, verkoop, taxaties en overige agrarische vastgoedvraagstukken. Ook voor vragen over huur en verhuur helpt VSO Kampen u graag verder.

Contactgegevens

Johan Zandbergen RM RT MRICS
j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 – 54 73 09 00

Johan Zandbergen RM RT MRICS

Waarmee kunnen wij u van dienst van zijn?


Agrarisch makelaar Kampen

Bedrijfsmakelaar Kampen

Taxateur Kampen

kampen

kampen

kampen

Maak een afspraak

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
IJsselkade 47
8261 AE Kampen
038 – 344 64 04
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180