Makelaar Almere

Almere is een veelzijdige en populaire stad waar steeds meer mensen gaan wonen. De stad bevindt zich in het zuidwesten van de provincie Flevoland. Almere heeft een bruisende binnenstad waar veel te beleven is. Daarnaast vindt u in Almere moderne architectuur, een prachtige natuurgebied (de Oostvaardersplassen) en gezellige horeca. Een andere reden waarom mensen naar Almere verhuizen is vanwege de ligging. Almere bevindt zich op nog geen 20 minuten van de bruisende binnenstad van Amsterdam. Het is zowel per openbaar vervoer als per auto goed te bereiken. Ook andere steden in de randstad zijn goed te bereiken vanuit Almere. Woningen in Almere zijn steeds populairder en dat maakt het een populaire stad om te wonen. VSO Makelaars helpt bij het kopen en verkopen van woningen in Almere. 

Maak een afspraak 

Woning kopen Almere 

Woning kopen in Almere? Of juist een woning verkopen in Almere? VSO Makelaars is al sinds 1988 een gevestigde naam in de makelaarswereld. Wij hebben meerdere vestigingen in de provincie Flevoland. Van oorsprong zijn wij een agrarisch vastgoedbedrijf, maar tegenwoordig focust VSO Makelaars zich op een breder gebied. Wij hebben vestigingen in Apeldoorn, Barnerveld, Dronten, Emmeloord, Heerenveen en Kampen.

Vrijstaand wonen

Agrarisch Onroerend Goed

Bedrijfshuisvesting

 

Waarom huis (ver)kopen in Almere met VSO?

VSO Makelaars is een erkende makelaar uit de provincie Flevoland. Wij onderscheiden ons op volgende gebieden:

  • Vakkennis: VSO heeft specialistische kennis over het vakgebied
  • Lokaal dichtbij: met meerdere vestigingen in Flevoland bevinden zich onze kantoren in de werkgebieden
  • Persoonlijk: wij vinden een persoonlijke relatie met de klant belangrijk

Wonen en werken in Almere

De wereld ligt aan uw voeten… zeker voor ondernemers in Almere! Almeerse ondernemers vinden hun gemeente betrouwbaar en deskundig en de digitale bereikbaarheid is volgens hen prima op orde. Dat schrijft MKB Nederland bij het bekendmaken van Almere als de MKB-vriendelijkste stad van Nederland, editie 2019.

Uw makelaar in Almere is Herbert Dubbelink. Hij ondersteunt als bedrijfsmakelaar ondernemers bij het verkopen en verhuren van Bedrijfsmatig Onroerend Goed. Daarnaast heeft hij als beëdigd taxateur ruime ervaring met taxaties. 

Contact opnemen met makelaar Almere

Herbert Dubbelink MRE MRICS RT
h.dubbelink@vsomakelaars.nl
06 - 10 98 90 68

herbert

Johan Zandbergen RM RT MRICS
j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 – 54 73 09 00

Johan Zandbergen RM RT MRICS

Waarmee kunnen wij u van dienst van zijn?


Vrijstaand wonen

Agrarisch Onroerend Goed

Bedrijfshuisvesting

Almere

Almere

Almere

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
Bolderweg 1
1332 AX Almere
036 - 30 30 938
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180