Makelaar Barneveld

Op zoek naar een makelaar in Barneveld? VSO makelaars & taxateurs kent de markt in Barneveld en ondersteunt jou graag in het aan- en verkoop proces. Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak!

Neem contact op

Barneveld, wonen en werken in het groen

De gemeente heeft een breed samengesteld bedrijfsleven waarbij vooral pluimvee, transport & logistiek en het toerisme kleur geven aan het gebied. Het landbouwgebied bestaat hoofdzakelijk uit grasland en relatief weinig akkerland, behalve aan de rand van de Veluwe en hier en daar verspreid over de gemeente Barneveld. Veel bedrijven vestigen zich in Barneveld vanwege de strategische ligging centraal aan de A1 en A30. In 2019 wonen in de gemeente 58.546 mensen. Barneveld wil de komende jaren groeien naar 65.000 tot 70.000 inwoners.

Contact opnemen met makelaar Barneveld

Uw makelaar in Barneveld en omgeving is Eric-Jan Malestein. Hij helpt je bij het aan- en verkopen van je vrijstaande woning of woonboerderij en heeft als beëdigd taxateur ruime ervaring met taxaties. Daarnaast ondersteunt hij als agrarisch makelaar ondernemers bij aan- en verkoop van landbouwbedrijven en cultuurgronden. 

Contactgegevens

Eric-Jan Malestein RMT-RT
ej.malestein@vsomakelaars.nl
06 50 20 70 24

Eric Jan Malestein

Contactgegevens

Gerard van de Fliert
g.vdfliert@vsomakelaars.nl
06 82 12 82 55

Gerard van de Fliert

Waarmee kunnen wij je van dienst van zijn?


Vrijstaand wonen

Agrarisch Onroerend Goed

Bedrijfshuisvesting

almere

almere

almere

almere

Maak een afspraak

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
Harselaarseweg 2
3771 MB Barneveld
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180