Makelaar Barneveld

Op zoek naar een makelaar of taxateur in Barneveld? VSO makelaars & taxateurs kent de markt in Barneveld en ondersteunt u graag in het aan- en verkoop proces. Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak!

Neem contact op

Barneveld, wonen en werken in het groen

De gemeente heeft een breed samengesteld bedrijfsleven waarbij vooral pluimvee, transport & logistiek en het toerisme kleur geven aan het gebied. Het landbouwgebied bestaat hoofdzakelijk uit grasland en relatief weinig akkerland, behalve aan de rand van de Veluwe en hier en daar verspreid over de gemeente Barneveld. Veel bedrijven vestigen zich in Barneveld vanwege de strategische ligging centraal aan de A1 en A30. In 2022 wonen in de gemeente 58.000 mensen. Barneveld wil de komende jaren groeien naar 65.000 tot 70.000 inwoners. 

Contact opnemen met makelaar Barneveld

Uw makelaar in Barneveld en omgeving zijn Eric-Jan Malestein en Gerard van de Fliert. Eric Jan Malestein helpt u bij het aan- en verkopen van uw vrijstaande woning of woonboerderij en heeft als beëdigd taxateur ruime ervaring met taxaties. Daarnaast ondersteunt hij als agrarisch makelaar ondernemers bij aan- en verkoop van landbouwbedrijven en cultuurgronden.

Gerard van de Fliert begeleidt bij aan- en verkoop van bestaande panden, maar ook nieuwbouw op bestaande of nieuwe industrieterreinen.

Contactgegevens

Eric-Jan Malestein RMT-RT
ej.malestein@vsomakelaars.nl
06 50 20 70 24

Eric Jan Malestein

Gerard van de Fliert KRMT
g.vandefliert@vsomakelaars.nl
06 82 12 82 55

Gerard van de Fliert

Waarmee kunnen wij u van dienst van zijn?


Vrijstaand wonen

Agrarisch Onroerend Goed

Bedrijfshuisvesting

almere

almere

almere

almere

Maak een afspraak

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
Harselaarseweg 2
3771 MB Barneveld
0342 42 47 71
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180