Aankoopmakelaar

Het aankopen van een woning kan zonder, maar ook heel goed mét een aankoopmakelaar. Steeds meer huiseigenaren ontdekken de kracht van een aankoopmakelaar. Deze kent de lokale huizenmarkt als geen ander en weet hoe jij geld kunt besparen. Vind je het inschakelen van een aankoopmakelaar prijzig? Wij verdienen de kosten voor jou terug. 

Neem contact op

Het aankopen van een woning 

Voordat je een woning kunt aankopen, heb je inzicht nodig in jouw financiële mogelijkheden. Hoeveel kun je lenen en wat worden de maandlasten? Met de huidige regelgeving kun je tot 100% van de waarde van jouw woning financieren. Alle overige, bijkomende kosten moet je zelf financieren, daarom heb je altijd eigen geld nodig. Een hypotheekadviseur kan je verder helpen. 

Na inzicht in de financiën is het tijd voor het aankopen van de woning van jouw dromen!

Meerwaarde van de VSO aankoopmakelaar

  • De makelaars van VSO makelaars & taxateurs hebben ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij. Maak hier gerust gebruik van!
  • Of het nu gaat om een vrijstaande woning, 2^1 kapwoning, rijwoning of appartement, we kunnen bemiddelen bij de aankoop van elk type woning.
  • De VSO aankoopmakelaar heeft inzicht in de waarde van een woning. Vaak weten wij een reëlere aankoopprijs te realiseren dan jijzelf.
  • Wij brengen op het juiste moment in de onderhandeling voorwaarden zoals overname roerende zaken, ontbindende voorwaarden, transportdatum etc. naar voren.
  • De VSO aankoopmakelaar beschikt over essentiële informatie over de woning, zoals erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig gekeurd worden, onder welke voorwaarden en met welke beschrijving), bestemmingsplan etc. 
  • Indien nodig laten we de woning bouwkundig keuren, dat geeft jou meer zekerheid.

In een krappe woningmarkt zijn er vaak meerdere gegadigden voor dezelfde woning. Juist in zo’n situatie maakt de VSO aankoopmakelaar het verschil. Je kunt er als koper op rekenen dat je bij de onderhandelingen serieus wordt genomen. Daarnaast ben je er zeker van dat wij slechts jouw belang voor ogen hebben.

Afspraak maken voor een aankoopmakelaar 

Wil je een huis aankopen en een afspraak maken met een van onze aankoopmakelaars? Bel of mail ons voor een afspraak.

Contact opnemen