Verkoopmakelaar

U bent klaar voor de volgende stap in uw wooncarrière; u heeft besloten om uw huis te verkopen. Dit is niet iets wat u elke dag doet en daarom is het fijn om een betrokken en deskundige verkoopmakelaar te hebben die alleen uw belang behartigt.

Neem contact op

Schakel de VSO verkoopmakelaar in

De makelaars van VSO makelaars & taxateurs hebben ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij. Door de jaren heen hebben wij een flinke dosis kennis opgedaan, maar ook een zeer uitgebreid netwerk van kopers opgebouwd. Deze kopers komen tegenwoordig uit heel Nederland. 

Onze verkoopmakelaars focussen zich niet op een zo snel mogelijke verkoop, maar leggen de nadruk op een zo hoog mogelijke verkoopprijs. VSO is specialist in het verkopen van vrijstaande woningen en luxe appartementen.

Uw huis verkopen? Het verkoopproces in 7 stappen

Stap 1: Vraagprijs bepalen
Onze makelaar inspecteert uw woning en legt alle woninggegevens vast in een opnamerapport. Ook onderzoeken wij verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. 

Stap 2: PR plan opstellen
We brengen uw woning onder de aandacht van zoveel mogelijk potentiële kopers. Denk aan publicaties op funda.nl, vsomakelaars.nl en mva.nl (de Amsterdamse funda), maar ook een traditionele verkoopbrochure maakt onderdeel uit van ons PR plan.

Stap 3: Uw woning verkoopklaar maken
Kopers willen een frisse woning!
U gaat uw huis opruimen, schoonmaken en voert zo nodig reparaties uit.

Stap 4: Bezichtigingen
Onze makelaar coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Bij veel belangstelling is het mogelijk om op gepaste afstand een ‘kijk-middag’ te organiseren. 

Stap 5: De onderhandelingen
De onderhandelingen starten wanneer u het eerste bod hebt ontvangen en hier een tegenbod op uitbrengt. Onze makelaar kan u hier uitstekend bij begeleiden en een zo hoog mogelijke verkoopprijs realiseren.

Stap 6: Ondertekening van de koopovereenkomst
Na overeenstemming met de koper worden alle gemaakte afspraken vastgelegd in een koopovereenkomst, deze stellen wij voor u op.

Stap 7: De overdracht
De ondertekende koopovereenkomst en alle relevante stukken gaan naar de notaris. Daarna volgt een afspraak op het notariskantoor voor het ondertekenen van de akte van levering. Na ondertekening bent u eigenaar-af!

Contact opnemen met VSO verkoopmakelaar

Wilt u uw huis verkopen en een afspraak maken met een van onze makelaars? Bel of mail ons voor een afspraak.

Contact opnemen