Makelaar Apeldoorn

Op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? VSO makelaars & taxateurs in Apeldoorn is gespecialiseerd in landelijk, agrarisch en bedrijfsvastgoed. Ons team helpt jou bij het oplossen van jouw vastgoedvraagstuk. Je herkent onze makelaars aan hun ondernemende en innovatieve ideeën; wij houden van doorpakken. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Buiten wonen en werken

In de vroege middeleeuwen was het gebied waar Apeldoorn is ontstaan al geschikt voor landbouw. Het was een plaats waar de grond licht genoeg was om te bewerken en waar ook voldoende water aanwezig was. Deze elementen uit de geschiedenis kun je in de buitengebieden van Apeldoorn nog altijd terugvinden.

Anno nu zien we dat een groeiend aantal agrariërs de keuze maakt om hun bedrijf te beëindigen, waardoor erven vrijkomen. Zo krijgen ook particulieren de kans om vrij en in het groen te gaan wonen. De makelaars van VSO zien dat door de huidige pandemie mensen meer behoefte krijgen aan ruimte in en om het huis. Zo komen de dorpen die buiten de stad Apeldoorn liggen, weer meer in trek! 

Taxaties agrarisch onroerend goed

VSO is expert als het om gaat om taxatierapporten agrarisch onroerend goed. Deze moeten voldoen aan de richtlijnen van RICS en EVS / IVS. Onze systemen zijn ingericht op deze internationale standaarden. Ook leveren we vlot; een opname duurt een tot anderhalf uur en binnen veertien dagen heb je het bewuste taxatierapport in handen.

Contact opnemen met makelaar Apeldoorn

VSO makelaars in Apeldoorn en omgeving helpt agrarisch ondernemers bij het aan- en verkopen van melkveehouderijen, pluimveebedrijven en akkerbouwbedrijven. Ook begeleiden we je bij functieverandering of andere fiscale en juridische vastgoedvraagstukken. Daarnaast zijn we helemaal thuis in landelijk wonen en bedrijfshuisvesting.

De omgeving van Apeldoorn is weids, afwisselend en karakteristiek. Of je nu woont of werkt in Teuge, Twello, Terwolde, Beemte Broekland, De Vecht, Oene, Nijbroek, Wenum Wiesel of Klarenbeek... de makelaars en taxateurs van VSO ondersteunen je graag bij de volgende stap op weg naar een nieuwe toekomst.

Contactgegevens

Johan Zandbergen RM RT MRICS

j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 – 54 73 09 00

Johan Zandbergen RM RT MRICS

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?


Agrarisch makelaar Apeldoorn

Bedrijfsmakelaar Apeldoorn

Taxateur Apeldoorn

Woning makelaar Apeldoorn

Almere

Almere

Almere

Almere

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
Laan van het Omniversum 16
7324 BM Apeldoorn
055 – 303 31 87
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180