Makelaar omgeving Nunspeet

In de omgeving van Nunspeet op zoek naar een makelaar? VSO makelaars & taxateurs is gespecialiseerd in wonen, agrarisch en bedrijfsmatig vastgoed. Ons team helpt u bij het oplossen van uw vastgoedvraagstuk. U herkent onze makelaars aan hun vernieuwende en creatieve ideeën; wij houden van doorpakken. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Gelderland levert u mooie streken

De gemeente Nunspeet ligt centraal in Nederland, dichtbij grote steden als Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort. Binnen een paar minuten zit u op de A28 en is elke bestemming binnen handbereik! Naast het dorp Nunspeet liggen ook Elspeet, Hulshorst en Vierhouten in de gemeente Nunspeet. De regio staat bekend als bosrijk; in het Zandebos, op de heide of op de zandverstuiving kunt u heerlijk wandelen.

Op zoek naar ruimte

De behoefte aan een fijne binnen- en buitenruimte is enorm gegroeid. Zelden hebben Nederlanders zoveel waarde aan hun woning en directe leefomgeving gehecht als nu. Daarom neemt de populariteit van de regio Nunspeet onder woningzoekers uit de omgeving van Amsterdam, ’t Gooi en Almere nog altijd toe. Elke woning presenteren wij op mva.nl, de Amsterdamse Funda. Dit helpt om zoveel mogelijk kopers te interesseren voor een woning en dat ziet u terug in de verkoopprijzen die VSO makelaars weet te bewerkstelligen!

Het makelaarsteam van VSO neemt de verkoper alle zorgen uit handen. Wij begeleiden het complete verkoopproces van A tot Z. De makelaar stelt een goed verkoopplan op, bepaalt de juiste verkoopprijs, verricht de onderhandelingen en realiseert een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning!

Contact opnemen met makelaar Nunspeet

VSO makelaar in Nunspeet en omgeving is specialist als het gaat om de verkoop van woningen, woonboerderijen en luxe appartementen. Als aankoopmakelaar kan het elk type woning aankopen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactgegevens

Johan Zandbergen MRICS RMT-RT
j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 - 54 73 09 00

Johan Zandbergen MRICS RMT-RT

Waarmee kunnen wij u van dienst van zijn?


Wonen

Agrarisch Onroerend Goed

Bedrijfshuisvesting

dronten

dronten

dronten

dronten

Maak een afspraak

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
0341 – 745 091
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180