Bedrijfsmakelaar Apeldoorn

VSO makelaars & taxateurs is uw bedrijfsmakelaar in Apeldoorn en omstreken. De bedrijfsmakelaars van VSO in Apeldoorn helpen ondernemers en eindgebruikers met al hun bedrijfsmatige vastgoed. Daarnaast zijn wij er ook voor beleggers, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, banken en accountantskantoren. De bedrijfsmakelaar die u wil helpen om jouw toekomstdroom te realiseren is VSO makelaars & taxateurs in Apeldoorn.

Wat kan een VSO bedrijfsmakelaar voor u betekenen?

Onze bedrijfsmakelaars in Apeldoorn zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Wij helpen ondernemers bij de aan- en verkoop van bedrijfspanden, bedrijfshallen, winkelpanden en kantoren. Kantoren die aangemerkt worden als beleggingspand behoren ook tot bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast helpt VSO makelaars & taxateurs ook met het begeleiden en ondersteunen van nieuwbouwprojecten op bestaande of aanstaande industrieterreinen.

Ook helpen onze bedrijfsmakelaars Apeldoorn bij het huren of verhuren van uw bedrijfsruimtes. VSO heeft een aparte bedrijfstak genaamd VSO vastgoedadvies waarin wij helpen met het technisch beheer en de financiële administratie. Veel vastgoedeigenaren kiezen voor VSO als hun bedrijfsmakelaar in Apeldoorn vanwege de service en het gemak van onze aparte bedrijfstak.

De meerwaarde van een bedrijfsmakelaar in Apeldoorn

VSO makelaars en taxateurs bestaat al sinds 1988. Hierdoor hebben wij ruim 30 jaar ervaring en dat merkt u:

  • Wij volgen alle marktontwikkelingen.
  • Wij hebben veel ervaring met de herbestemming en herontwikkeling van bestaande bedrijfspanden naar woonruimte.
  • Projectontwikkelaars, beleggers en investeerders komen graag op bezoek voor een gesprek of een rustig bakje koffie.
  • Wij werken altijd volgens de nieuwste wet- en regelgeving.
  • Wij zijn sterk in het verbinden van ondernemers en vastgoed.
  • Wij zijn volledig gekwalificeerd en staan altijd voor u klaar.

Meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met een bedrijfsmakelaar van VSO makelaars en taxateurs.