Makelaar regio Urk

Op zoek naar een makelaar in de regio Urk? VSO makelaars & taxateurs Urk is gespecialiseerd in vrijstaand wonen. Ons team helpt u bij de zoektocht naar de perfecte woning, waarbij we denken in mogelijkheden om op een creatieve manier te voldoen aan uw woonwensen. We zorgen voor woonoplossingen en begeleiden u daarbij van A tot Z. Wij houden van doorpakken om tot een goed resultaat te komen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Nieuwbouw

Urk groeit enorm en is de jongste gemeente van Nederland. In de meeste gevallen blijven Urkers op Urk wonen en dit zorgt er voor dat het woningtekort op Urk alsmaar groter zal worden. Als makelaar stellen wij onszelf de vraag: waar moeten deze mensen wonen? De komende twintig jaar zullen ongeveer 1.600 woning gerealiseerd in de Zeeheldenwijk in de Schokkerhoek. Dit zal echter lang niet genoeg zijn om de woningnood te verlichten. De ruimte op Urk is beperkt, daarom zoekt VSO makelaars & taxateurs naar mogelijkheden voor herontwikkeling van bestaande bouw.

Het gemeentebestuur van Urk heeft de ambitie om de genoemde groei zo goed mogelijk te faciliteren. De belangrijkste doelen voor de komende jaren bestaan uit vijf centrale thema’s: Urk werkt, Urk verbindt, Urk leeft, Urk leert en Urk met elkaar.

Contact opnemen met makelaar regio Urk

VSO makelaar in de regio Urk levert graag een actieve bijdrage om de vijf thema’s waar te maken. Wij begeleiden je bij de verkoop van je vrijstaande woning of luxe appartement. Daarnaast kunnen we als aankoopmakelaar elk type woning voor je aankopen. Wat is jouw woonuitdaging? Neem vandaag nog contact met ons op!

Contactgegevens

Johan Zandbergen RMT-RT MRICS
j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 54 73 09 00

Johan Zandbergen MRICS RMT-RT

Waarmee kunnen wij je van dienst van zijn?


Vrijstaand wonen

Bedrijfshuisvesting

Urk

Urk

Urk

Urk

Maak een afspraak