Makelaar Friesland

Op zoek naar een makelaar of taxateur in Friesland? VSO makelaars & taxateurs in Heerenveen is specialist in landelijk en vrijstaand wonen. Onze kijk op wonen is: hoe groter het woongenot, hoe gelukkiger de mens! U herkent onze makelaars aan hun doordachte en creatieve woonoplossingen; wij houden van doorpakken. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

’n Gouden Plak

Sport heeft de regio Heerenveen wereldwijd bekendheid gegeven. Door Thialf en het Abe Lenstra Stadion staat de regio internationaal op de kaart als sportstad. De stad noemt zichzelf ‘een Gouden Plak om te wonen’. De woonlocaties in de omgeving zijn zeer divers, van landelijk en waterrijk tot stads en karakteristiek. Ook gezinnen vinden er een thuis in de modern opgezette wijken met winkels en scholen.

Specialistische kennis

VSO makelaars & taxateurs vindt haar oorsprong in Flevoland, Dronten. Daar is in 1988 het eerste kantoor opgericht. Door de jaren heen is het aantal vestigingen gegroeid tot zeven, is het team uitgebreid en zijn de makelaars specialistischer gaan werken. Kennis is key! We besteden veel aandacht aan het verkoopproces. Een huis verkopen is een grote beslissing, dat verdient specialistische begeleiding.

Contact opnemen met makelaar Friesland

VSO makelaars & taxateurs in Heerenveen en omgeving helpt mensen bij het aan- en verkopen van een woning. Door onze begeleiding kunnen woonkeuzes weloverwogen worden gemaakt.

Contactgegevens

Johan Zandbergen RM RT MRICS
j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 – 54 73 09 00

Johan Zandbergen RM RT MRICS

Maak een afspraak

Heerenveen

Heerenveen

Heerenveen

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
Abe Lenstra Boulevard 50
8448 JB Heerenveen
0513 72 42 08
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180