Bedrijfstaxateur

Wilt u weten hoeveel uw woning, bedrijfspand of agrarisch onroerend goed waard is? Schakel dan de hulp van VSO makelaars & taxateur is. We helpen u graag met de taxatie in verband met een verkoop, hypotheek aanvraag of fiscale waarde. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op

 

Met jarenlange ervaring in taxaties bent u bij VSO makelaars & taxateurs aan het juiste adres. We leggen de focus op het type, de grootte en de indeling van het object. Daarnaast bekijken we de ligging, de oorsprong en het niveau van het onderhoud. Verder houden we o.a. ook rekening met de waarde van andere objecten in dezelfde omgeving. Alle informatie die we verzamelen verwerken wij in een nauwkeurig taxatierapport dat voldoet aan de strikte regels. 

Werkzaamheden taxatie

  • We bepalen aan de hand van een aantal criteria de waarde van uw bedrijfspand of agrarisch onroerend goed.  
  • Benodigde informatie vragen we op bij het kadaster.
  • We zijn erg goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, zodat we daarmee ook rekening houden.
  • Bestemmingsplannen en eigendomaktes nemen we nauwkeurig door. Indien nodig stemmen we belangrijke zaken af met notarissen of vertegenwoordigers van gemeentes.
  • Wij stellen het taxatierapport nauwkeurig op.
  • We onderhouden op een actieve manier contact met gemeentes, banken, fondsen, financiers, investeerders en vastgoedbeleggers.
  • We werken in opdracht van de verkopende of kopende partij en vertegenwoordigen de belangen van desbetreffende partij.

Taxateurs VSO aangesloten bij het NRVT

De taxateurs van VSO makelaars & taxateurs zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit houdt in dat VSO makelaars & taxateurs beschikt over gekwalificeerde taxateurs, namelijk register-taxateurs. Instantie NRTV waarborgt onafhankelijkheid, kwaliteit en integriteit van de aangesloten Register-Taxateur. Door dit lidmaatschap toont VSO makelaars & taxateurs aan kwaliteit en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, geheel volgens de algemene gedrags- en beroeps regelementen. Onze taxatierapporten agrarisch onroerend goed voldoen aan de internationale richtlijnen RICS en EVS / IVS.

Taxateurs van VSO inschakelen


Overtuigd van de kwaliteit van taxatie die VSO makelaars & taxateurs kan realiseren? Neem dan contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. We helpen u graag verder! 


Contact opnemen