Nieuwe start over de grens

De agrarische sector in Nederland staat de komende decennia voor grote vraagstukken zoals de vermindering van stikstofuitstoot, het faciliteren van waterberging, het creëren van natuurgebieden - onder meer de bossenstrategie - en de nieuwbouw van woningen. 

Verder kijken

Bij VSO makelaars & taxateurs merken we dat steeds meer agrariërs buiten de eigen regio kijken om zo de toekomst van de onderneming veilig te stellen. Dit geldt voor verplaatsingen binnen Nederland én over de grens. Daarnaast zien we onder onze klanten een groeiende vraag naar investeringsmogelijkheden in buitenlands agrarisch onroerend goed.

Neem nu contact op voor uw vrijblijvende adviesgesprek!

Interfarms

Om agrarisch ondernemers die hun bedrijf voort willen zetten in het buitenland, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Team Agrarisch van VSO makelaars & taxateurs samen met Interfarms. VSO begeleidt de aan- en verkoop van het vastgoed en de professionals van Interfarms ondersteunen de ondernemer (en het gezin) bij de emigratie. Interfarms is gevestigd in Veeningen en is opgericht in 1997. Wij werken veelal samen met directeur Frits Bennink en Richard Roddenhof, emigratiebegeleider. Interfarms heeft door de jaren heen contacten opgebouwd in meer dan 10 landen wereldwijd. 

Uitbreiden

Naast de eerder gestelde factoren speelt bij een heel aantal boeren ook de wens om het bedrijf voor de beoogde opvolger uit te breiden. De grondprijzen liggen bijvoorbeeld in Denemarken veel lager dan in Nederland, dit biedt de nodige uitbreidingskansen. Maar ook Duitsland en Canada zijn populaire landen.

Contact opnemen met VSO makelaars & taxateurs

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent emigratie? Wij komen graag met u in gesprek. Maak een afspraak met VSO makelaars & taxateurs voor een vrijblijvende voorlichting. Wij helpen u graag bij toekomstvast ondernemen!

Aanbod binnenland  Aanbod buitenland