VSO team

       Marion van Vliet RMT-RT

Marion van Vliet RMT-RT

Beëdigd makelaar / taxateur o.z. / NVM lid Wonen

Uw makelaar op het gebied van vrijstaand wonen

Praktijkgebieden

Gespecialiseerd in verkoop van woonboerderijen en vrijstaande woningen, enthousiast en bekwaam in aankoop van woningen en boerderijen, deskundig in taxaties. Beëdigd makelaar taxateur o.g. NVM, Registermakelaar en taxateur Wonen (RMT).

Loopbaan

Na het VWO diploma behaald te hebben aan het Lyceum in Emmeloord, heb ik me jarenlang samen met mijn man gericht op ons fruitteeltbedrijf in Marknesse. In 1999 ben ik gaan werken bij Agriteam makelaars Noordoostpolder en ben ik gestart met de opleiding SVM/NIVO Makelaardij op Windesheim in Zwolle. De NVM praktijktoets heb ik gehaald in Steenwijkerland, waar ik met veel plezier bij Prinsen Zandbergen makelaars heb gewerkt. Sinds 2008 ben ik als zelfstandig makelaar en taxateur verbonden aan VSO makelaars & taxateurs en bedien ik vanuit kantoor Emmeloord voor VSO de Noordoostpolder.

Persoonlijk

Nog steeds gelukkig getrouwd met mijn man Eke, samen 2 zoons en 2 dochters en sinds een paar jaar ook 8 kleinkinderen. Ik vind het erg leuk om naast ons fruitteeltbedrijf ook mijn eigen werk in de makelaardij te hebben. Mijn werk is mijn passie, ik houd van mensen en van huizen, ik vind het elke keer weer een grote uitdaging om voor mijn opdrachtgever de juiste koper voor de juiste woning te vinden. Ik heb meer hobby's dan vrije tijd: lezen, yoga, wandelen, fietsen, zwemmen, schaatsen, kamperen doe ik graag.

Nevenactiviteiten

Bestuurslid NVM Flevoland, lid NVM van de vakgroep Wonen,
president Lionsclub Noordoostpolder.