VSO team

Jan Willem Schutte RM RT

Jan Willem Schutte RM RT

Makelaar en Register taxateur Landelijk vastgoed en Bedrijfsmatig vastgoed

Jan Willem Schutte, aangenaam

 

Een brede belangstelling past bij mij. Ik houd van contact met mensen, verdiep me graag in actuele thema’s, wil meedoen in de samenleving en heb altijd interesse in vastgoed gehad. Een paar jaar geleden dwong mijn gezondheid mij ertoe om het roer drastisch om te gooien.

 

Melkveebedrijf Kampen
Ik ben geboren en opgegroeid op een melkveebedrijf in Kampen. Na de middelbare landbouwschool heb ik het familiebedrijf overgenomen. Door een chronische ziekte kon ik het werk op termijn niet volhouden. Ik ben dan ook ontzettend blij dat mijn dochter en schoonzoon sinds drie jaar het bedrijf voortzetten.

 

Dat gaf mij ruimte om Register Taxateur landelijk & agrarisch vastgoed te worden. Ondernemers hebben een taxatie nodig wanneer zij een hypotheek willen aanvragen, de waarde opnieuw willen laten vaststellen voor bv. de landbouwvrijstelling of voor het maken van een aan- of verkoopbeslissing. Naast het verhaal van de opdrachtgever vind ik de ontwikkeling in het dossier én de ontwikkeling van het vak minstens zo boeiend. 


Het opstellen van een taxatierapport is meer dan een invuloefening! Het vraagt vakkennis, kennis van vergunningen en bestemmingen, inzicht in het risicoprofiel van het object en een gedegen onderbouwing. Bij VSO makelaars & taxateurs is taxeren echt teamwork, meerdere collega’s werken mee aan de totstandkoming van het taxatierapport. 

 

Nieuwe toekomst

Tot slot, ik vind het waardevol om mensen te mogen begeleiden in het proces van stappen zetten naar een nieuwe toekomst. Door een taxatie of door een aan- of verkoop. Ik help de voorwaarden te creëren, zodat een nieuwe periode vorm kan krijgen.

 

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Jan Willem Schutte
Register Taxateur landelijk & agrarisch vastgoed
Kandidaat Makelaar

jw.schutte@vsomakelaars.nl 
06 – 30 95 89 91