VSO team

Joop Eerligh

Joop Eerligh

Vastgoedadviseur

Joop Eerligh, aangenaam

Door mijn aderen stroomt Fries bloed. Als geboren en getogen Grouster voel ik mij een echte Fryske jongen. Deze sterke identiteit spreekt mij enorm aan. Noorderlingen en ik, wij verstaan elkaar heel goed. Oók als het gaat om het vervullen van woonwensen.

Woongenot
Mijn passie is om mensen zo goed mogelijk te helpen bij het maken van hun woonkeuzes. Hoe groter het woongenot, hoe gelukkiger de mens! Ik besteed veel aandacht aan het verkoopproces. Een huis aan- of verkopen is een grote beslissing, dat verdient specialistische begeleiding.

Tevreden klanten
Ik heb altijd gezegd dat ik ondernemer wilde worden, en… dat ben ik nu. Ik houd van verantwoordelijkheid, dienstverlening, tevreden klanten, commercie en doelen nastreven. Voordat ik bij VSO makelaars & taxateurs kwam, heb ik in Leeuwarden Small business en retail management (HBO) gestudeerd. 

Kantoor Heerenveen
Sinds 2021 ben ik vastgoedadviseur bij VSO makelaars & taxateurs. Samen met een aantal collega’s houd ik kantoor aan de Abe Lenstra Boulevard 50 in Heerenveen. De opleiding tot Kandidaat register makelaar en taxateur heb ik bijna afgerond. Mijn droom is om de komende jaren steeds meer (Friese) opdrachtgevers te kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop of taxatie van een woning. Op weg naar nog meer woongenot!

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Joop Eerligh
j.eerligh@vsomakelaars.nl
06 – 10 06 60 11