VSO team

Eric Jan Malestein RM-RT

Eric Jan Malestein RM-RT

Beëdigd makelaar / taxateur o.z. / NVM lid A&LV

Persoonlijk

Eric Jan is getrouwd met Elly en is trotse vader van Merel. Hij is woonachtig in het buitengebied van Stroe (gemeente Barneveld). Hij vindt het heerlijk om te werken rondom het huis, in de tuin en op het land. Vanaf hun woning ligt de natuur van de Veluwe ’om de hoek’, hij komt daar graag om te wandelen en te mountainbiken. Eric Jan is voorzitter van de rommelmarktcommissie van de Hervormde Gemeente te Voorthuizen en is penningmeester van Shantykoor Stroe Ahoy.

Loopbaan

Geboren als zoon van een pluimveehouder/kuikenbroeder. Later heeft Eric Jan de opleiding agrarische bedrijfskunde aan de Agrarische Hogeschool te Dronten en bedrijfskunde aan Nijenrode gedaan. Na een aantal jaren verkoopervaring is hij gestart met de makelaarsopleiding en vervolgens is hij in 1997 beëdigd door de rechtbank in Zutphen als makelaar/taxateurs o.g. en lid geworden van de NVM. Hij is sinds 1997 werkzaam als zelfstandig makelaar/taxateur vanuit een eigen kantoor Malestein makelaardij in Barneveld/Stroe. Sinds 2020 is Malestein makelaardij aangesloten bij de VSO-groep. 

Praktijkgebieden

Eric Jan is actief als NVM-makelaar en taxateur in het segment wonen, agrarische en landelijke vastgoed. Hij is thuis in de dorpen en het buitengebied van de Gelderse Vallei, de Veluwe en het noordoosten van de provincie Utrecht. Hij hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht, bereikbaarheid én service. Zijn kennis, ervaring en betrokkenheid zet Eric Jan graag in om ook uw belangen te behartigen!