VSO team

Nienke Hemeltjen

Nienke Hemeltjen

Adviseur vrijstaand wonen en agrarisch vastgoed

Hallo, mijn naam is Nienke Hemelltjen.

Persoonlijk

Ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders waar onder andere melkkoeien, schapen, geiten en enkele kippen gehouden worden. Hier is mijn passie voor de agrarische sector dan ook ontstaan.

Sinds 2020 woon ik samen met Boudewijn in Harreveld, de Achterhoek. Wij wonen op de jongvee locatie van het melkveebedrijf van mijn schoonouders. Naast de aanwezige melkkoeien wonen ook mijn zelf gefokte Toggenburger geiten hier, ook een passie van mij.

Praktijkgebieden

Sinds 2020 ben ik werkzaam vanuit kantoor Apeldoorn als adviseur vrijstaand wonen en agrarisch vastgoed. Ik hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en bereikbaarheid. Ik ben thuis in de dorpen én in het buitengebied met als specialiteit vrijstaand wonen en agrarisch vastgoed.

Loopbaan

Ik ben in 2019 begonnen bij VSO makelaars & taxateurs als stagiaire. In 2020 heb ik mijn opleiding aan de Aeres Hogeschool in Dronten afgerond, Dier- en veehouderij met als minors; Ondernemerschap en Landelijk en agrarisch vastgoed. Momenteel ben ik deeltijd aan het verder studeren om mijn kennis op het gebied van agrarisch vastgoed te vergrooten.

Heb je nog vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact op.