VSO team

Wina Tiesinga RM RT

Wina Tiesinga RM RT

Beëdigd makelaar / taxateur o.z. / NVM Wonen/mkb

Wina Tiesinga, aangenaam

 

De combinatie van het zakelijke en het menselijke spreekt me aan. Dat is ook de reden dat ik ruim twintig jaar geleden koos voor het vak van makelaar/taxateur. Ik vind het fijn om mensen te helpen in verschillende perioden van een mensenleven. Ook als dat niet altijd rozengeur en maneschijn is…


Emoties
Een aan- of verkoop van een woning is altijd een grote beslissing. Soms is de aanleiding vreugdevol, maar soms ook niet. Als makelaar/taxateur let ik op de zakelijke kant van de zaak, maar weet intussen ook heel goed welke emoties kunnen opspelen. Ik lever aan het geheel graag een zo goed mogelijke bijdrage, elke dag!

 

Divers werk
Het werk is afwisselend. In de segmenten wonen en agrarisch onroerend goed voer ik taxaties en waardebepalingen uit, begeleid ik kopers en verkopers, leid ik onderhandelingen en heb ik contacten met notarissen en juristen. Mijn werkgebied is de Noordoostpolder en de noordelijke provincies.


Ik ben geboren op een bloembollen-akkerbouwbedrijf in Bant en woon in Creil. In de Noordoostpolder voel ik mij thuis. Voordat ik partner werd bij VSO makelaars & taxateurs heb ik jaren als erkend Hypotheekadviseur gewerkt en begeleidde in onder meer nieuwbouwprojecten. Bij VSO zit ik als zelfstandig makelaar/taxateur helemaal op mijn plek.

 

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Wina Tiesinga
RM-RT
w.tiesinga@vsomakelaars.nl
06 – 83 70 46 49