VSO team

Ing. Nienke Hemeltjen

Ing. Nienke Hemeltjen

Adviseur wonen en agrarisch vastgoed

Nienke Hemeltjen, aangenaam

Het makelaarsvak heeft alles in zich wat mij aanspreekt: contact met mensen, landelijk wonen en werken, het buitenzijn en de vastgoed vraagstukken. Ik houd van de combinatie praten met mensen aan de keukentafel om vervolgens de vragen en antwoorden achter mijn bureau verder uit te diepen.

Melkveebedrijf
Ik ben Nienke Hemeltjen, geboren en opgegroeid in Teuge, een klein dorp in het landelijk gebied van Gelderland. Mijn opa en oma hadden een melkveebedrijf, dat later door mijn vader en moeder is overgenomen. Nog altijd melkt mijn vader twintig koeien ‘op de grup’; als de koeien op stal staan, gaat hij met het melksysteem naar de koe toe. Dit is arbeidsintensief en knus tegelijk. Het is een prachtige bedrijfsvoering, maar helaas niet toekomstbestendig.  

Agrarische sector
‘Als meisje word je geen boerin’, dacht ik altijd. Ik had ook geen rolmodellen in mijn directe omgeving. Maar na een jaartje pedagogisch werk bleef de agrarische sector mij toch trekken. Toen ik bij Aeres hogeschool in Dronten binnenstapte, wist ik gelijk: dit wordt mijn school! Ik heb Dier- en veehouderij gestudeerd en de minors Landelijk & agrarisch vastgoed en Ondernemerschap afgerond. Mijn stages mocht ik bij VSO makelaars & taxateurs lopen en… dat beviel zo goed, dat ik niet meer ben weggegaan.  

Aan- en verkopen
Intussen is kantoor Apeldoorn mijn thuisbasis en help ik elke dag opdrachtgevers bij de aan- en verkoop van landelijk vastgoed. Ook het vaststellen van waardebepalingen en het uitwerken van taxatierapporten doe ik graag.  

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Nienke Hemeltjen
n.hemeltjen@vsomakelaars.nl 

06 – 82 75 58 59