Afstudeerstage Marktonderzoek

Bij VSO makelaars & taxateurs lopen wij over van enthousiaste plannen en ideeën om uit te breiden, maar ja… zoveel te doen en te weinig tijd. Een werkdag van 8 uur is echt te kort. 

Wij kijken er daarom naar uit om een stagiaire te mogen verwelkomen die voor ons een woningmarkt onderzoek project op kan pakken, van het begin tot einde. Kortom: een prachtig onderzoek voor een (afstudeer)stage.

We zoeken dus een enthousiaste afstudeerstagiaire marktonderzoek die naast zijn/haar studieverplichtingen de kans krijgt om een compleet project op te pakken binnen onze marketingafdeling.

Vergroot jij de effectiviteit van ons marktonderzoek?

Jij bent gevat, secuur en proactief. Je houdt overzicht bij projectmatig werken. Een open persoon met oog voor detail en een kritische blik. Een kritische blik op objectief onderzoek en processen, maar ook op de eigen persoonlijke groei. Wanneer is marktonderzoek effectief? Hoe breng je de woonwensen van een gemeente in kaart?

Wie zijn wij?

VSO makelaars & taxateurs is een veelzijdige makelaarsorganisatie die bestaat uit verschillende kantoren in een groot aantal regio’s. Het veelvoud van elementen maakt het werk uitdagend, maar ook weleens ingewikkeld. VSO makelaars zet in op het verder professionaliseren van de marktonderzoek en marketing. Wij geloven dat marktonderzoek en marketing het fundament is van de makelaardij. Voor het waarmaken van onze ambities zijn we op zoek naar een stagiaire die het marktonderzoek naar hoger plan gaat brengen.

- Ben jij bereid te experimenteren en analyseren totdat je de succesformule gevonden hebt? 

- Heb jij 'what it takes' om de verschillende wensen van de verschillende doelgroepen objectief in kaart te brengen?

- Heb je het 'fingerspitze gefühl' als het gaat om eenduidige en objectieve vraagstelling?

- Ben je bekend met verschillende onderzoeksystemen?

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat jij de gelegenheid krijgt om jouw diploma te behalen. Hiervoor is het cruciaal dat marktonderzoek voor jou de juiste uitdaging biedt en dat je jouw tanden in dit project wilt zetten. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste begeleiding en dat jij genoeg tijd krijgt om je onderzoek succesvol af te ronden.

Ben jij die gemotiveerde student die helemaal warm loopt voor marktonderzoek binnen de woningmarkt? Reageer dan snel op onze afstudeerstage marktonderzoek. Start in overleg.

Wat zoeken wij in een stagiaire?

Jij bent een Stagiair(e) Marktonderzoek:

  • Die een HBO opleiding op gebied van Marketing en Communicatie, Vastgoed of Commerciële Economie doet;
  • Met affiniteit voor online marketing en social media;
  • Die woonachtig is in de regio Dronten of bereid is om te reizen;
  • Die eigenwijs is, maar wijs genoeg om te leren van anderen;
  • Die snel kansen spot, ermee experimenteert en de wereld verovert;
  • Die weet dat humor onlosmakelijk verbonden is met een goed leven;

Bij VSO makelaars krijg je een goede stagevergoeding en begeleiding op niveau. Tevens kom je te werken in een gezellig kleinschalig team met veel ambitie en creativiteit. 

Heb je interesse in deze (afstudeer)stage?

Stuur dan je sollicitatie naar sollicitatie@vsomakelaars.nl