Beschrijving

Te huur: 

Zeer representatieve kantoorunit van ca. 230 m2 op de eerste verdieping in het hoogwaardige Kantoorverzamelgebouw De Oude IJssel te Dronten. Deelverhuur is bespreekbaar.

Het kantoorverzamelgebouw De Oude IJssel is gelegen in de Business Zone Delta Oost in Dronten, vlakbij de Dronterringweg  met een directe ontsluiting richting A6/Kampen. Het betreft een modern en representatief kantoorpand, gebouwd in 2010.

De unit wordt turnkey opgeleverd; gestoffeerd en voorzien van scheidingswanden, systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen, vloerbedekking ,compleet ingerichte pantry/keuken (voorzien van vaatwasser, magnetron en koelkast), en sanitaire groep (aparte heren-/ damestoilet).  De huidige indeling bestaat uit een 6 tal kamers, en 1 grote vergaderruimte.

Op het gebouw, waar deze unit deel van uitmaakt, zijn zonnepanelen geplaatst. Daarmee is het grootste deel van de stroom die u verbruikt dan ook duurzaam opgewekt. Het gebouw heeft een energielabel A.
Verder is de unit voorzien van balansventilatie, is voorzien van een airco, en is een glasvezelaansluiting aanwezig.

Er is een gezamenlijke, zeer representatieve entree met vrije hoogte van ca. 7 meter.  Rond het gebouw zijn op eigen terrein ruimschoots parkeerplaatsen ter beschikking. Voor deze unit zijn 6 parkeerplaatsen aanwezig. Ter promotie van uw bedrijf staan er u 2 vlaggenmasten ter beschikking.

Huurprijs (gehele unit plus 6 parkeerplaatsen): 

€ 25.000,=/jr exclusief BTW en service/ energie-/ verbruikskosten.
Voorschot servicekosten/energiekosten € 300,= ex BTW per maand.

Huurprijs deelverhuur op aanvraag

Voor informatie en bezichtigingen;
VSO makelaars & taxateurs,
De heer H. Dubbelink
info@vsomakelaars.nl
0321-318318

Kenmerken