Beschrijving

Te huur: bedrijfsruimte, kantoorruimte (reeds verhuurd) en verhard buitenterrein

Aan De Kolk 15 in Swifterbant is een grootschalig bedrijfsmatig complex beschikbaar voor verhuur. Er zijn diverse mogelijkheden; de huur van bedrijfsruimte, van kantoorruimte, van een deel van het verharde buitenterrein, of een combinatie van deze delen.

Locatie
De Kolk 15 in Swifterbant is gelegen op het bedrijventerrein Tarpan. Deze locatie wordt goed ontsloten door de Dronterringweg; enerzijds is de A6 binnen enkele autominuten bereikbaar. In de andere richting zijn Dronten/Kampen/A50 goed bereikbaar.
De locatie is een grootschalig geheel in totaal; in totaal ruim 1,27 ha groot. De locatie ligt aan water en is per schip bereikbaar. Het terrein in omheind, en aan de voorzijde is een poort aanwezig. 

Kantoorruimte (reeds verhuurd)
In totaal is circa 300 m2 kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimten zijn voorzien van een entree met trap, een pantry. Verlaagde plafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, systeemscheidingswanden. 

Bedrijfsruimte
In totaal ca. 1.575 m2 bedrijfshal, bestaande uit een drietal geschakelde hallen. Er 7 overheaddeuren aanwezig. 
De vrije hoogte is ca. 7m1.

Verhard buitenterrein
Het verharde buitenterrein bestaat deels uit terrein van een puinverharding, deels asfalt. Op het het terrein is een loods aanwezig. Het gehele terrein is omheind, of ligt aan het water. Aan de voorzijde is een poort.  Het geheel is voorzien van een alarminstallatie. 

Huurprijzen: Op aanvraag 
Deelverhuur in principe mogelijk 
Huurtermijnen in overleg


Huurovereenkomst
Op basis van het meest recente ROZ-model. Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

Gunning onder voorbehoud verhuurder

Voor informatie
VSO makelaars & taxateurs, 
de heer H. Dubbelink
0321-318318

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken