Beschrijving

Te Huur: 

Bent u een starter of een ondernemer die toe is aan uitbreiding? Dan hebben wij voor u een representatieve, maar natuurlijk ook praktische, bedrijfshal.Het pand is gelegen op een perceel voor de combinatie van wonen en werken. De eiegnaar wenst het bedrijfsgedeelte te verhuren en biedt daarbij volop mogelijkheden tot afspraken over de open ruimte eromheen.

Adres:
Aan de Industrieweg 62 C, 8255 PC Swifterbant op enkele honderden meters van de N307 en op minder dan 5 minuten afstand van de A6

Kadastrale gegevens:
Gemeente Dronten, sectie G, nummer 2543.

Bedrijfshal:

De volledig geïsoleerde bedrijfshal met een lengte van 20 meter en een breedte van 12 meter, in totaal 240 m², heeft een gevlinderde betonnen vloer. 
Aan de voorzijde van de hal is een overheaddeur van 3.00 x 3.00 m. Bovendien is er een afzonderlijke loopdeur die de toegankelijkheid vergroot en zijn er een aantal ramen die zorgen voor een goede lichtinval. 
In de bedrijfshal is ook een ruime opslagzolder van 5 x 12  meter en is de gehele hal verlicht middels TL armaturen.
Aan de achterzijde is er eveneens een overheaddeur en die 4.00 x 4.00 m. met daarin een loopdeur. 
Verder is er in de hal een toiletruimte, een meterkast en zijn in de vloer voorzieningen aangebracht voor leidingen en verdere gewenste aansluitingen. Kortom…een bedrijfshal met vele mogelijkheden.
Toegestane milieucategorie 3.

Bijzonderheden:

•	gebouwd in 2006
•	het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud
•	220V aansluiting, 380V aansluiting is optioneel
•	Gevlinderde betonnen vloer, onderheid
•	Volledig geisoleerd
•	Zolder van 50m2

Kenmerken