Beschrijving

Te koop:

BEDRIJFSHAL MET WONING EN APPARTEMENT op maar liefst 1.810 m² eigen grond aan de Oogstweg te Biddinghuizen.

Adres:

Oogstweg 22 / 24, 8256 SB te Biddinghuizen.

Kadastrale gegevens:

Gemeente Dronten, sectie E, nummer 1790

Tuin:

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de zonnige hoefijzervormige tuin van meer dan 300 m². De tuin bestaat gedeeltelijk uit een siertuin en gedeeltelijk uit een grindtuin. In de tuin bevindt zich een overdekte zithoek.

Woning:

Perceeloppervlakte 1.810 m²
Inhoud ca. 415 m³
Woonoppervlakte ca. 140 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 4.6 m²

Indeling:

Begane grond 
In de ruime hal bevinden zich de deuren naar de woonkamer en het toilet. Het toilet is licht van kleur betegeld en heeft een zwevend toilet. De gehele benedenverdieping is voorzien van laminaat en gestuukte wanden.
De woonkamer heeft inclusief de erker een oppervlakte van ruim 55 m². Aan de achterzijde zijn zowel openslaande deuren als een loopdeur. In de woonkamer bevindt zich ook de trap naar de eerste verdieping. De keuken is modern, licht van kleur en voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, elektrische oven, combimagnetron en vaatwasmachine. 

Vanuit de woonkamer is er een deur naar het kantoor van ca. 18 m² met daarbij een toilet. Het kantoor is ook van buitenaf bereikbaar. Aangrenzend aan de woning bevindt zich ook de garage die zowel van binnenuit als van buitenaf bereikbaar is.

Verdieping
De trap komt uit op een zeer ruime overloop. De verdieping kent een zeer ruime, bijna vierkante, slaapkamer met balkon van maar liefst 25 m², twee slaapkamers van 10 m² en een van 6 m² die nu in gebruik is als waskamer. De wanden van de zeer bijzondere badkamer zijn voorzien van blauwe en witte tegeltjes. De vloer is van hardhout. De badkamer bevat een bad, aparte doucheruimte, dubbele wastafel en een zwevend toilet.

Appartement:

Naast de woning tegen de bedrijfshal bevindt zich het zeer ruime appartement met een vloeroppervlak van 110 m² en een inhoud van ca. 450 m³.
Het woongedeelte is 75 m² incl. de moderne van alle gemakken voorziene keuken. 
De slaapkamer met de aangrenzende badkamer samen 35 m².

Bedrijfshal:

De volledig geïsoleerde en recent van een nieuw dak voorziene bedrijfshal is een damwandloods  met metselwerk tot een hoogte van 1,15 meter. De hal heeft een oppervlakte van 439 m² en een nokhoogte van 7,5 meter.
De hal is voorzien van een 2-tal loopdeuren en een overheaddeur van 3x3 meter en een overheaddeur van 4x4 meter.

Terrein:

Naast en achter de bedrijfshal ligt een met klinkers bestraat, verhard gedeelte. Aan de voorzijde bevindt zich een grasveld over de gehele lengte van de hal.
Het gehele terrein is omringd door een hekwerk.

Bijzonderheden:

•	Ruime parkeergelegenheid
•	Uitbreiding bebouwing toegestaan
•	Bouwjaar 1992

Kenmerken