Beschrijving

De bouw gaat starten in juni 2021.

Woon-werklocatie, 3 unieke split-level appartementen met de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. 
U heeft hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om een accountantskantoor, kapper of ict bedrijf te vestigen, maar ook een ijssalon behoort tot de mogelijkheden.

S 02 heeft een woonoppervlakte van 152 m² en een buitenruimte van 42 m² verkoopprijs € 480.000,- v.o.n.
S 03 heeft een woonoppervlakte van 199 m² en een buitenruimte van 42 m² verkoopprijs € 530.000,- v.o.n.
S 04  VERKOCHT

Hoogstaand wonen met de jachthaven aan je voeten

Ooit stonden op deze plek hoge graansilo’s. Vanuit de verte kon je ze al zien staan, strak in het gelid. Straks verrijst op het voormalige industrieterrein van het Hanzekwartier een nieuwe blikvanger: een luxe woongebouw met 34 koopappartementen. Van hieruit geniet je van een weids uitzicht over het water en de jachthaven.

De Silo, want zo heet het gloednieuwe appartementengebouw, telt maar liefst tien woonlagen. Tamelijk uniek voor de voormalige pioniersstad Dronten, waar ruimtegebrek nooit een reden was om ‘de lucht in te gaan’. De Silo is een van de deelprojecten van de nieuwe woonbuurt Havenkade, met straks een divers aanbod van zo’n 146 woningen.

Op de kade komen in totaal vier bouwblokken, met een architectuur die verwijst naar het agrarisch-industriële verleden van deze plek. Vanuit de verte doen de gevels denken aan historische pakhuizen en loodsen. Kenmerkend is het strakke rasterpatroon van beton en baksteen.

De Silo neemt op de kade een bijzondere plaats in. Dit grootste woongebouw in de rij staat op de uiterste punt van het schiereiland. Daar waar de kade in de bocht overgaat in een park, eveneens aan het water gelegen. Daarmee grenst De Silo aan twee zijden aan een levendige, openbare ruimte. Op het zuiden de kade en de jachthaven, op het westen het park en het water. 

Ondanks de verschillen hebben de appartementen in De Silo een ding gemeen: een prachtig panorama over het water en de pleziervaartuigen in de haven. Neem plaats op je balkon of kadeterras op de zonzijde en je zegt spontaan ‘wow’. Hier geniet je eindeloos van het uitzicht met het water en de jachthaven, De Lage Vaart en het centrum van Dronten als decor.

Veel leefruimte

Droom je van heel veel leefruimte en weidse vergezichten, dan is een appartement hoog in ‘de toren’ van De Silo ideaal voor jou. Een verdiepingsvloer telt daar slechts twee appartementen, met elk een zeer royale living en drie slaapkamers verdeeld over ruim 200 vierkante meter woonoppervlak.

Woon je liever wat compacter, kies dan voor een appartement vanaf circa 100 vierkante meter, met twee slaapkamers. Hier heb je de wandelpromenade aan het water in je blikveld en beleef je de rustige dynamiek in de jachthaven.

Split-level

Houd je meer van het leven op de kade, dan is een appartement op het maaiveld wellicht iets voor jou. Dit appartementstype in De Silo is split-level uitgevoerd, met twee ten opzichte van elkaar verspringende woonlagen voor optimale ruimtelijkheid. Dankzij hun indeling lenen deze appartementen zich uitstekend voor een combinatie van wonen en werken. Vanuit je leef- of werkruimte op de begane grond loop je zo je grote terras op.

Buitenruimte op zuiden

Als gezegd: alle appartementen beschikken over een buitenruimte op het zuiden: een ruim balkon of een terras. Ook het interieur is volledig afgestemd op de wensen van comfortzoekers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan compleet en luxe sanitair. Verder krijg je alle ruimte om de afwerking te laten afstemmen op jouw woonwensen.

Parkeren

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplek. Deze bevindt zich in de parkeerkelder of op het parkeerdek, afhankelijk van het bouwnummer. Bezoekers kunnen eenvoudig op het binnenterrein achter de appartementen parkeren.

Eigen warmtepomp

In De Silo koop je een toekomstwaardige woning: duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Het woongebouw is uitgerust met een collectief warmtesysteem, maar wel met een eigen warmtepomp met topkoeling voor elk appartement. Hiervoor sluit je als koper een individuele leaseovereenkomst af met de warmleverancier.

Kenmerken