Beschrijving

Te koop Bedrijfswoning met zeer ruime bedrijfshal aan de rand van bedrijventerrein Flevopoort.

Aan de Apolloweg is beschikbaar gekomen de combinatie van een schitterende bedrijfswoning, met een zeer ruime en functionele bedrijfshal met bijbehorende kantoorruimte. Door de ligging van de rand van bedrijventerrein Larserpoort heeft het object een schitterend uitzicht over de naastgelegen agrarische percelen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum. 

Bedrijfswoning
De bedrijfswoning bestaat uit drie bouwlagen, de BG, de 1e verdieping, maar er is ook een volledige woonkelder. 
De woning heeft een volledig woonprogramma op de BG; naast de woonkamer en keuken, bevinden zich ook een royale slaapkamer, hobbykamer en badkamer op de BG, welke zijn vloerverwarming.
Op de 1e verdieping zijn 3 grote slaapkamers (waarvan 2 eventueel te splitsen zijn),  en een badkamer aanwezig. In de kelder zijn twee grote vertrekken en een badkamer aanwezig. 
De slaapkamers op de verdieping en de gehele BG zijn voorzien van airco.
Aan de voorzijde heeft de woning een schitterend uitzicht over de agrarische percelen. Aan de achterzijde bevind zich een soort patio-achtig buitenruimte, met veel privacy.
De woning is opgetrokken in een lichte gevelsteen, en afgedekt met een pannenkap.

Bedrijfshal/kantoor
De bedrijfshal bestaat een hoog deel (ca. 10 m1 vrij hoogte), daarnaast is een deel met verdiepingsvloer uitgevoerd. Deze verdiepingsvloer is met een goederenlift bereikbaar.
Ook de zijaanbouw is in twee verdiepingen uitgevoerd.

De bedrijfshal beschikt over een zware onderheide vloer met een dito zware belasting.
In het dak van de hoge hal zijn lichtstraten opgenomen, waardoor de behoefte aan kunstlicht gereduceerd wordt.
Aan de voorzijde zijn twee grote overheaddeuren met een hoogte van ca. 4,2 m1, die toegang bieden tot het hoge deel van de hal. 
De bedrijfshal is voorzien van volledige tl-verlichting en heaters.
Tevens beschikt de bedrijfshal over 2 aparte toiletten en een keukenblok.

Voor de bedrijfshal is een kantoor aangebouwd.
Het kantoor is voorzien van vloerverwarming, verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting, airco.  Er is tevens een alarmsysteem voor het gehele object. Er is een pantry met toilet aanwezig. Uiteraard is er telefoon en internet aanwezig.

Het gehele object is in juni 2020 opnieuw geschilderd.

Het geheel staat op een perceel van bijna 2.000 m2, dat aan zij- en achterkant is voorzien van afrastering. Aan de voorzijde van de hal is volop ruimte voor parkeren en laden/lossen bij de hal. 

Vraagprijs
Het geheel wordt aangeboden voor € 995.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg

Onder voorbehoud van gunning

Voor informatie/afspraken voor bezichtiging;
VSO makelaars & taxateurs
t.a.v. H. Dubbelink
Tel. 0321-318318

Kenmerken