Beschrijving

Dit voormalige dagbestedingscentrum van Triade is gelegen aan de Noordzeestraat 63 te Lelystad, ligt in de Zeebuurt en hoort bij de wijk Waterwijk in de gemeente Lelystad. Het object bestaat uit e?e?n verdieping van 8 voormalige klaslokalen en 8 toiletgroepen.
De Noordzeestraat is een rustige straat en is gelegen binnen enkele (auto)minuten van de in- en uitvalswegen van Lelystad, supermarkten en diverse scholen. Dit treinstation ligt op een afstand van 2.2 km.

Bestemming:
De bestemming van het vigerende bestemmingsplan is “Maatschappelijk” en is bedoeld voor onderwijs, sociaal-/culturele, welzijns, medische of religieuze doeleinden.
Het object is gelegen op een perceel van 2.983 m2, en heeft een bruto vloeroppervlakte van 1.040 m2.
De oppervlakten zijn gemeten uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Parkeren:
Parkeergelegenheid op eigen terrein

Status:
Vrij van gebruik

Verkoopprocedure:
Het object wordt te koop aangeboden per inschrijving met een “bieden vanaf” prijs van € 585.000,- k.k.

De bezichtigingen vinden plaats op dinsdag 1 februari van 11:00 uur tot 14:00 en dinsdag 8 februari van 13:00 tot 16:00 uur. U dient contact op te nemen met ons kantoor om u aan te melden, bij het aanmelden ontvangt u een tijdslot voor uw bezichtiging.

Een bieding dient uitgebracht te worden door het biedingsformulier ingevuld en getekend bij VSO makelaars & taxateurs in te leveren, per post bezorgd op kantoor De Bolder 2 8251 KC Dronten of per e-mail m.schrijver@vsomakelaars.nl. Het biedingsformulier dient uiterlijk 1 maart 2022 om 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Op het biedingsformulier dient u kenbaar te maken of u particulier koopt of namens een vastgoedpartij. Verkoop geschied onder voorbehoud gunning door verkoper. Dit hoeft niet de hoogste bieder te zijn.

Nadat er overeenstemming bereikt is over de koopsom en overige voorwaarden, zal de koopovereenkomst schriftelijk vastgelegd worden in een koopakte. De koper is verplicht een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom te deponeren bij de projectnotaris zodra de koopovereenkomst bindend is.

Kenmerken