Beschrijving

Uniek landhuis op een mooie locatie in woonwijk de Bloemenzoom in Swifterbant. De woning kent zeer veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld dubbele bewoning of een bedrijf aan huis. De wijk is ruim opgezet, ligt op fietsafstand van het centrum en krijgt een eigen ontsluiting naar de doorgaande weg waardoor de bereikbaarheid nog beter wordt.

Het bijgebouw en de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan maken het object in veel opzichten uniek. Een bedrijf aan huis is bijvoorbeeld toegestaan, maar niet verplicht. Zo kan ook het hele object als woonruimte gebruikt worden. Hierdoor is het goed mogelijk om samen met een familielid te wonen, waarbij iedereen voldoende eigen ruimte heeft. De omschrijving van het bestemmingsplan is in de brochure opgenomen.

Bouwjaar 2010
Inhoud ca. 1.521 m³
Gebruiksoppervlakte is ca. 375 m²
Overige inpandige ruimte ca. 55 m²
Perceeloppervlakte 900 m²

Indeling van het woonhuis:
Via de entree bereikt u de hal met toegang tot toilet, gaderobe, trapopgang, trapkast met WTW installatie, ruimte met CV-ketel (2010) aansluiting voor wasmachine en droger, binnendeur naar het bijgebouw en de woonkamer. De royale woonkamer is tuingericht en beschikt over openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend aan de woonkamer treft u de woonkeuken welke is voorzien van een fraai kookeiland. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, combimagnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. 

De verdieping beschikt over vier ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel en twee design radiatoren. De woning beschikt over een vaste trap naar de zolder. De zolder heeft veel ruimte, hierdoor is het eventueel mogelijk om een slaapkamer te realiseren. 

Indeling van het bijgebouw:
Via de separate entree komt u in de hal met toegang tot het toilet, binnendeur naar de woning en de eerste ruimte van het bijgebouw. De begane grond beschikt over een U vormige ruimte welke is voorzien van water, en Electra. Aan de voorzijde bevindt zich een ruimte welke momenteel in gebruik is als dubbele garage. De verdieping bestaat uit drie ruimtes en een pantry. Het bijgebouw beschikt tevens over een ruime zolder.

De wand en vloerafwerking moet grotendeels nog gebeuren. Doordat het wel stuc klaar is, geeft dit ook de kans om het direct naar eigen wens te maken. Het bijgebouw is hetzelfde gebouwd als de woning waardoor er diverse mogelijkheden zijn om het bijgebouw in te richten. Zo kan de garage eenvoudig tot woonkamer, kantoor- of bedrijfsruimte worden af gebouwd. In de brochure zijn tekeningen opgenomen waarin een aantal opties worden gegeven.

Tuin:
Rondom het pand ligt een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen. De perceelgrens is voorzien van een onderheide tuinmuur. Aan de achterzijde heeft het perceel een volledig vrije ligging. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden voor het stallen van een camper, caravan of boot op eigen terrein. 

Ligging:
Swifterbant is een gezellig dorp met goede voorzieningen. Zo zijn er basisscholen, sportverenigingen en diverse winkels in het centrum. Swifterbant heeft tevens een zeer goede bereikbaarheid van en naar de snelweg A6. Door de goede verbinding zijn steden als Amsterdam en Utrecht binnen 45 minuten te bereiken. Door de korte afstand naar Dronten en Lelystad is er ook een goede treinverbinding middels de Hanzelijn. De Bloemenzoom krijgt een nieuwe aansluiting naar de doorgaande weg. 

Bijzonderheden
•	Woning en bijgebouw zeer goed geïsoleerd.
•	Veel woonruimte en een ruime kavel
•	Goede ontsluiting naar de snelweg
•	Kans om bijgebouw naar eigen smaak in te richten. 
•	Dubbele entree
•	Begane grond voorzien van vloerverwarming

Kenmerken