Omschrijving

Te koop grootschalig complex van bedrijfshallen met verhard buitenterrein

Locatie
Aan de Industrieweg in Swifterbant, direct gelegen aan de doorgaande route (Dronterringweg) en op een mooie zichtlocatie is een grootschalig bedrijfscomplex gelegen. Op diverse plekken op het bedrijventerrein Spelwijk worden oude bedrijfsgebouwen renoveert en gesaneerd. Hierdoor vind een opwaardering van het gebied plaats. 
Via de Dronterringweg is de A6 binnen enkele autominuten bereikbaar. Hierdoor kan Lelystad of Emmeloord snel worden bereikt. In de andere richting is Dronten ook op enkele autominuten gelegen. Ook de N50/Kampen zijn goed bereikbaar.

Object
Het complex bestaat uit een tweetal geschakelde grootschalige hallen, welke recent zijn renoveerd. Het object is o.a. voorzien van nieuwe geïsoleerde gevelbekleding en daken. Ook de goten, HWA en buitenriolering is vernieuwd.
De hallen zijn deels voorzien van stelconplaten, deels betonnen vloeren. Het gehele object is ca. 5.987 m2. De BG vloer per hal is ca. 2090 m2. Door toepassing van een geïsoleerde lichtstraat/lichtdoorlatende platen is er daglicht in de hallen.
De hallen zijn deels voorzien van verdiepingsvloeren/entresolvloeren (in totaal ca. 1.820 m2). In het middendeel van het object bevind zich een zware betonconstructie met verdiepingsvloer. 
Aan de voorzijde is tevens de mogelijkheid om kantoorruimte te maken, eventueel over 2 verdiepingen. 
Er is een loading dock met dock levellers aanwezig. Hiermee kunnen de verhoogd vloeren worden bereikt.  

Terrein
Het verharde en afgesloten buitenterrein is ca. 2.400 m2 groot en voorzien van een nieuw hekwerk en een grote schuifpoorten. Er zijn een aantal inritten vanaf de openbare weg.

Vraagprijs 
€ 1.350.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg

Informatie
VSO makelaars & taxateurs, de heer H. Dubbelink
info@vsomakelaars.nl
0321-318318

Kenmerken