Beschrijving

Te koop:

Royale, goed onderhouden woning met garage gelegen op een perceel van 422 m². Een gedeelte (variabel) van het achterliggende perceel (ca. 1.400 m²) wordt hierbij tevens aangeboden, hier is reeds een fundering gestort voor een ruime loods (afmeting 21 m x 10 m).  Er zijn bouwtekeningen aanwezig om hier 3 units op te bouwen.

De goed geïsoleerde woning is in 2005 gebouwd en geheel voorzien van kunststof kozijnen met veelal draai-/kiepramen. Ook de achterliggende garage is geheel geïsoleerd. De naastgelegen woning op In ’t Vizier 2 wordt ook te koop aangeboden. Het heeft de voorkeur van de verkoper om beide woningen met het achterliggende perceel gezamenlijk te verkopen. Wonen aan de rand van Tollebeek met de mogelijkheid om een royale loods te plaatsen en meer grond bij te kopen!

Woning:

Inhoud ca. 907 m³
Woonoppervlakte ca. 219 m² 
Overige inpandige ruimte ca. 34 m²
Perceeloppervlakte 422 m²
Achterliggend perceel (variabel) ca. 1.400 m²

Indeling woning:

Begane grond 
Entree/hal met fraaie trapopgang naar de 1e verdieping, goed geoutilleerde meterkast, toilet (met zwevend toilet, urinoir en fonteintje) en toegangsdeur naar de ruime woonkeuken met U-vormige keukenopstelling ingericht met luxe inbouwapparatuur zoals een royale gaskookplaat, afzuigkap in schouw, oven, koel-/vrieskast en vaatwasser. Via de dubbele openslaande deuren komt u in de lichte woonkamer met veel raampartijen. Op vrijwel de gehele begane grond ligt een fraaie, eiken houten vloer. Zowel via de woonkeuken als via de sfeervolle woonkamer is via openslaande tuindeuren het terras te bereiken. Naast de keuken is de bijkeuken gesitueerd, hier zijn de aansluitingen voor het witgoed. Aansluitend de berging (2,6 m x 3,5 m) en de garage (4,7 m x 5, 3 m), deze zijn beiden geheel geïsoleerd en inpandig te bereiken.

Eerste verdieping
Mooie overloop met vide, 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom met inloopkasten en er is een slaapkamer met een toegangsdeur naar het balkon boven de garage. De moderne badkamer is ingericht met een hoekbad (whirlpool), douchecabine, vaste wastafel, zwevend toilet en designradiator.

Tweede verdieping
Via een vaste trap te bereiken berging met 2 slaapkamers.

Garage:

De inpandig te bereiken, geheel geïsoleerde garage heeft een afmeting van 4,7 m x 5,3 m en heeft een betonnen vloer.

Loods:

Op het achterliggende perceel zijn reeds twee funderingen gestort voor royale loodsen met ieder een afmeting 21 m x 10 m. Ook de riolering hiervan is al aangelegd. De over te nemen grootte van het perceel is variabel.

Tuin:

Om de woning ligt een besloten, bestrate tuin. Onder de zonneschermen kunt u heerlijk zitten en genieten van volop privacy!

Bijzonderheden:

-	In 2005 traditioneel gebouwde, goed onderhouden woning met garage.
-	Royale woning (ruim 900 m³), met totaal 5 slaapkamers.
-	Lichte woonkamer met veel raampartijen.
-	Sfeervolle woonkeuken.
-	Geheel voorzien van dak-, vloer- en spouwisolatie en van kunststof kozijnen met dubbele beglazing met veelal draai-/kiepramen.
-	Sfeervolle dubbele deuren voor afscheiding kamer/woonkeuken.
-	Op vrijwel de gehele begane grond ligt een fraaie eiken vloer.
-	Luxe keuken en moderne badkamer.
-	Warmwatervoorziening en verwarming middels radiatoren via de cv Nefit combiketel, plaatsingsjaar 2005.
-	Mogelijkheid voor aankoop van variabele oppervlakte van het achterliggende perceel, totaal groot 2.831 m², hier liggen al funderingen voor 2 loodsen.
-	Wonen aan de rand van Tollebeek met de mogelijkheid om een royale loods te plaatsen en meer grond bij te kopen!
-	De naastgelegen woning op In ’t Vizier 2 wordt ook te koop aangeboden. Het heeft de voorkeur van de verkoper om beide woningen met het achterliggende perceel gezamenlijk te verkopen.
-	Tollebeek is een gewild polderdorp waar het heerlijk wonen is. Tollebeek ligt mooi centraal tussen Emmeloord en Urk (beiden binnen 5 autominuten bereikbaar) en daarnaast heeft Tollebeek een rijk verenigingsleven.
-	Centraal in Nederland gelegen, goede uitvalswegen middels de A6 zowel naar het Noorden als naar de randstad.

Bestemming:

Werken en wonen (geschikt tot uitoefening in milieucategorie 3)

Kadastrale gegevens:

Gemeente Noordoostpolder, sectie EX, nummer 590 groot 4 a 22 ca, eigendom
Daarnaast wordt ook een gedeelte van Gemeente Noordoostpolder, sectie EX, nummer 592, totaal groot  28 a  31 ca, eigendom, te koop aangeboden (variabel)

Vraagprijs gebaseerd op totaal ca. 1.837 m² grond:

€ 435.000,- k.k.  

Aanvaarding:

In overleg

Afspraken uitsluitend via:

Afspraken voor bezichtigingen kunnen uitsluitend bij VSO makelaars & taxateurs gemaakt worden. Wij verzoeken u, niet zelf het initiatief te nemen om het terrein te betreden. Voor nadere informatie en/of afspraken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

VSO makelaars & taxateurs
Noordzijde 2-A
8302 GL Emmeloord

Contactpersoon: 
Marion van Vliet

Kenmerken