Beschrijving

Algemeen
Midden in het centrum van Zeewolde staat dit bedrijfspand te koop. Het pand staat op een uitstekende locatie naast een ruim parkeerterrein. Het pand heeft een centrumbestemming waarbij onder andere wonen op de verdiepingen mogelijk is.

Bestemming
Het pand beschikt over de bestemming “Centrum 1” met functieaanduiding sport. Binnen de bestemming zijn op de begane grond mogelijkheden voor een winkel, horecagelegenheid of consument verzorgende dienstverlening. Op de verdieping is wonen een mogelijkheid. De bestemmingsregels zijn in de brochure opgenomen, het gehele bestemmingsplan is bij VSO-makelaars op te vragen.

Indeling
Het pand beschikt over een moderne glazen pui met aan de voorkant vides op de verdiepingen. Het pand beschikt totaal over ca. 470 m2 BVO (ca. 410 m2 VVO) verdeeld over drie verdiepingen.
Momenteel wordt het pand gebruikt als sportschool. De begane grond beschikt over een entree, een loungebar, diverse kleedruimten en een sauna. Langs de voorgevel van het pand is een vide van 2,5 meter breed. Op de verdieping van het pand beschikt over een grote ruimte van 96 m2 en drie ruimten van ieder tussen de 10 en 20 m2. De tweede verdieping van het pand bestaat uit een grote open ruimte met aan beide kanten een vide.

Bijzonderheden
- Midden in het centrum van Zeewolde
- Moderne uitstraling met een glazen pui en vides.
- Het pand beschikt over een modern ventilatiesysteem 
- Mogelijkheid tot het realiseren van appartementen
- Pand mag niet meer gebruikt worden ten behoeve van een sportschool

Kenmerken