Mark Onderdijk RMT-RT
Mark Onderdijk RMT-RT

Uw makelaar op het gebied van agrarisch en berijfsmatig onroerend goed en vrijstaand wonen

Beëdigd makelaar / taxateur o.z. / NVM lid A&LV en BOG

Praktijkgebieden 
Agrarische makelaardij, verkoop van landerijen en boerderijen, verkoop en verhuur van bedrijfsmatig o.g. met name kantoren, winkels en bedrijfspanden. NVM Lid van de vakgroepen Agrarisch & Landelijk Vastgoed en Business. Verkoop van vrijstaande woningen. Actief met public relations en nieuwe ontwikkelingen binnen VSO.

Loopbaan 
Na de HAVO en MAS heb ik op 18 jarige leeftijd het akkerbouwbedrijf in de Wieringermeerpolder,van mijn ouders overgenomen. Toen ik 32 jaar was heb ik besloten mijn grenzen te verleggen en ben gaan studeren voor makelaar o.g. Gewerkt bij Wouters & Hessels in Lelystad en Almere. In 1989 ben ik een makelaarskantoor begonnen in Dronten onder de naam V&O. In 2000 een samenwerking aangegaan met Johan Zandbergen.

Persoonlijk 
Een boerenzoon houdt van buiten zijn. In onze vrije tijd zijn mijn vrouw en ik veel te vinden in onze tuin. Sporten is mijn bezigheid, tennis, golf, wielrennen allemaal leuk.

Nevenactiviteiten 
Lid DGA Network

We staan u graag te woord!

Wilt u liever direct contact met een medewerker? Bel ons!

Dronten 0321 - 318 318
Emmeloord 0527 - 20 33 55
Regio Noord-Holland 06 - 53 62 82 82
Regio Almere 036 - 30 30 938
Regio Overijssel 038 - 344 64 04
Regio ZW Nederland 078 - 303 13 21

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies