makelaars & taxateurs

VSO makelaars & taxateurs heeft een groot aanbod in agrarisch onroerend goed, bedrijfsruimtes vrijstaande woningen en landbouwgrond in Flevoland

Zoek een object
Schermafbeelding 2018-02-08 om 15.24.15.png
ACTUEEL

Themadag Aardappelen

Lees meer 

Themadag Aardappelen
Het team van VSO makelaars & taxateurs
HET VSO TEAM

Het betrokken team van VSO

Lees meer 

KLANT BEOORDELINGEN

Klanten geven ons een

Lees de reviews    Schrijf een review 

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?
Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van het actuele aanbod in de vastgoedmarkt.
StatusVerkocht
Koeien.jpg
 

Zuidelijk Flevoland ,

Agrarisch

Melkveebedrijf

- Zuidelijk Flevoland -
StatusVerkocht
Grond.jpg
 

, Dronten

Agrarisch

Akkerbouwbedrijf

Dronten - -
StatusBeschikbaar
62846708.png
 

Tramwei 0, Broek

Prijs op aanvraag

Broek - Tramwei - 0
StatusBeschikbaar
62803031.png
 

Ketelweg 23, Dronten

Agrarisch

€ 975.000,- k.k.

Melkveebedrijf met cultuurgrond

Dronten - Ketelweg - 23
StatusBeschikbaar
62785606.jpg
 

Koemkolkweg 9, Oosterwolde gld

Agrarisch

Prijs op aanvraag

Pluimveebedrijf

Oosterwolde gld - Koemkolkweg - 9
StatusBeschikbaar
62661158.jpg
 

Lente 19, Dronten

€ 399.000,- k.k.

Dronten - Lente - 19
StatusBeschikbaar
62381696.jpg
 

Eurosingel 196, Dronten

€ 510.000,- k.k.

Dronten - Eurosingel - 196
StatusBeschikbaar
62441453.jpg
 

De Gardeniers 43, Rutten

€ 400.000,- k.k.

Rutten - De Gardeniers - 43
Verkocht o.v.
62440938.jpg
 

Delflandlaan 29, Emmeloord

€ 319.000,- k.k.

Emmeloord - Delflandlaan - 29
StatusBeschikbaar
DSC_1416.jpg
 

De Tjonger 14, Dronten

€ 450,- p/m excl. BTW en servicekosten

Dronten - De Tjonger - 14

Uw makelaar | VSO makelaars & taxateurs

VSO makelaars & taxateurs, Gevestigd makelaar in Dronten en Emmeloord en in de regio's Almere, Middenmeer, Kampen en Zuid West Nederland

De aan- en verkoop van agrarisch, bedrijfsmatig onroerend goed en vrijstaande woningen is een complex vraagstuk. Voor dit vraagstuk bent u bij VSO makelaars & taxateurs aan het juiste adres. Met de ruim 25 jaar ervaring die VSO makelaars & taxateurs heeft, kunnen we u als makelaar van een passend advies voorzien.

VSO dé agrarisch specialist

Als landelijk opererend agrarisch makelaar hebben wij dé agrarische bedrijven te koop in heel Nederland. Wij kunnen u op een breed gebied van dienst zijn. Bij de aan- en verkoop van agrarische bedrijven gaat het vaak meer dan om alleen grond en inventaris. De fiscale aspecten en bestemmingsplannen kunnen ook van belang zijn. Of u nu op zoek bent naar een akkerbouw-, melkveehouderij- of een tuinbouw makelaar, wij kunnen u van dienst zijn.

Bemiddeling bij huur en pacht

Zoekt u grond of een bedrijf dat u tijdelijk wil pachten of huren? Of wenst u uw bedrijf of grond te verhuren of verpachten? Veel praktische en juridische vragen komen hierbij om de hoek kijken. VSO makelaars & Taxateurs bemiddelt hierin en zorgt ervoor dat antwoorden op voornoemde vragen op een juiste wijze worden vastgelegd.

VSO vrijstaand wonen

Als u besluit een huis te kopen of uw eigen huis te verkopen, dan wilt u het beste resultaat met de juiste begeleiding. De makelaar van VSO willigt uw wensen in. Met een deskundig en ervaren team van makelaars begeleiden wij de verkoop van uw woning. Als u voor VSO kiest, brengen wij uw woning snel en opvallend op de woningmarkt door middel van brochures, Funda, onze etalages, drukbezochte website en VSO magazine.

Taxatie van uw woning

Een goede taxatie speelt een grote rol bij het nemen van een belangrijke beslissing in uw leven. Daarom gaat de makelaar van VSO zorgvuldig voor u aan de slag. Als register makelaar-taxateur beschikt de makelaar VSO over uitgebreide informatie van referentie-panden die in en buiten de regio liggen. Deze informatie kan uiterst belangrijk zijn voor het bepalen van de juiste waarde van de woning die u verkoopt of wilt kopen.

VSO bedrijfsmatig

U wilt bedrijfs- kantoor-, of winkelruimte kopen of huren in de regio Flevoland, Dronten, Almere, Lelystad, Noordoostpolder, Emmeloord, Kampen of IJsselmuiden? VSO makelaars en taxateurs selecteert voor uw bedrijfsmatig onroerend goed het juiste aanbod. Dankzij onze sterke regionale betrokkenheid weten de makelaars van VSO wat er verkrijgbaar is op de markt.

Aan- en verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed

Het aan- en verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed vereist veel kennis van de regionale en lokale markt. Immers, veel bedrijfsmatig onroerend goed is gekoppeld aan detailhandel. Heeft dat winkelpand wel genoeg uitstraling op die plek? Of ben ik wel goed bereikbaar op die A1-locatie als dienstverlenend bedrijf? Tal van vragen spelen een rol bij uw beslissing om aan te kopen. En bij verkoop van uw pand bepalen zulke vragen weer de waarde. De makelaar van VSO begeleidt u hierin. Tot aan de opening van uw kantoor of de afronding van uw verkoop bij de notaris.

We staan u graag te woord!

Wilt u liever direct contact met een medewerker? Bel ons!

Dronten 0321 - 318 318
Emmeloord 0527 - 20 33 55
Regio Noord-Holland 06 - 53 62 82 82
Regio Almere 036 - 30 30 938
Regio Overijssel 038 - 344 64 04
Regio ZW Nederland 078 - 303 13 21