Beschrijving

Te koop/ Te huur:	

Te koop: Bedrijfshal met woning gelegen aan de Plantweg 41 te Biddinghuizen; een multifunctionele bedrijfshal met entree, kantoor, kantine en gedeeltelijk verdieping. De grote en in een woord prachtige woning biedt ook nog de mogelijkheid van kantoor / praktijk aan huis. Het geheel is gebouwd in 2004.

Te huur: Bedrijfshal is ook separaat te huren.

Ligging:

Plantweg 41, 8256 SC te Biddinghuizen, op het bedrijventerrein aan de Plantweg in Biddinghuizen met op overzienbare afstand een vlot bereik (10 minuten) van de A6, A27 en A28.

Kadastrale gegevens:

Gemeente Dronten, sectie E, nummer 1938 en 1939.

Woning:

Een zeer royale prachtige villa met garage. Weliswaar gelegen achter het bedrijfspand, maar door de ruimte er om heen en de grote fraaie tuin is de woning zodanig gesitueerd dat er zeker gevoelsmatig geenszins sprake is van een directe relatie met het bedrijfsgebeuren.

Inhoud ca. 840 m³
Woonoppervlakte ca. 300 m²
Overige inpandige ruimte ca. 26 m²
Perceeloppervlakte (incl. bedrijfsgedeelte) 3.961 m²  

Tuin:
De tuin heeft, mede door de grootte, een optimale zonligging. Een directe entree vanuit de woonkamer en natuurlijk mede door de ligging een optimale privacy.
Beplanting, bestrating, strakke vijver; het geheel ziet er goed uit en is eveneens goed onderhouden. Verder buiten elektra en kraan.

Begane grond 
Zeer ruime hal  met vide waarin de meterkast, de trap naar de etage,  toilet en de entree naar de woonkamer.
Op de vloer in de hal en op de gehele begane grond luxe italiaanse plavuizen met vloerverwarming. Op de wanden stucwerk.

De woonkamer heeft dubbele deuren vanuit de hal en meet ruim 70 m². Ook aan  de achterzijde dubbele deuren naar de tuin. Aansluitend aan de woonkamer, aan de voorzijde van het pand een zgn. tv-kamer, ook te gebruiken is als kantoor- / praktijkruimte.

Aangrenzend en eveneens met dubbele deuren, de dichte keuken met kookeiland. Er wordt keramisch gekookt en verder is de keuken voorzien van alle gebruikelijke apparatuur van combi-magnetron tot en met vaatwasmachine e.d.
Vanuit de keuken naar de bijkeuken met daarin een wastafel een aansluitingen wasmachine en droger. Verder een loopdeur naar de voorkant van het pand en de entree naar de garage.     
De garage heeft een betonnen vloer, een  dubbele deur en aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Via de vaste trap naar de overloop met daarop de entree naar 3 van de 6 slaapkamers, toilet en de 2de badkamer.
Vanaf de trap loopt u rechtdoor de zgn. masterbedroom in met bij de ingang links en rechts kledingkasten en voor u deuren met een Frans balkon. 

De slaapkamer is ruim 30 m² groot en beslaat samen met de aangrenzende badruimte + sauna de gehele achterzijde van het pand.
De bijbehorende badkamer is geheel in lichte kleurstelling betegeld en voorzien van een groot kunststof ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel. Vanuit deze badkamer naar de sauna. 

De andere 2 slaapkamers op de eerste etage liggen aan de voorzijde en zijn ieder ca. 15 m² met ramen aan voor- en zijkant. Zij maken gebruik van de 2de badkamer welke eveneens geheel is betegeld. Deze heeft een inloopdouche,  dubbele wastafel en is tevens voorzien van shutters.
Aan de voorzijde van de eerste etage nog een balkon.

Tweede verdieping  
Eveneens te bereiken via een vaste trap. Op deze etage ook 3 slaapkamers met dakkapel en kruipluiken. De grootste slaapkamer heeft een L-vorm en is voorzien van 2 dakkapellen.

Bedrijfshal:

De hal kent alle gebruikelijk voorzieningen zoals loopdeuren, heaters e.d. en is gebouwd met geïsoleerde sandwichpanelen. Verder aanwezig kantoorruimte en kantine.
De hal meet op de begane grond ca. 720 m² en is gedeeltelijk voorzien van een verdiepingsvloer; de vloerbelasting begane grond is 1.000 kg/m² en op de etage 400 kg/m².  
De hal heeft een 2 overheaddeur en een loopdeur bij de kantoorruimte.

Kenmerken