Beschrijving

Landelijke wonen in Friesland!

In Friesland staat deze bouwkavel te koop. De kavel staat rechtstreeks in verbinding met de mooie natuur die Friesland te bieden heeft. De bouwkavel is gelegen aan de Koopmanweg in Echtenerbrug. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 1.899 m2. Het naastgelegen erf heeft voorheen een agrarische bestemming gehad. Deze is komen te vervallen. Met de gemeente is een regeling getroffen waarbij de naastgelegen stallen grotendeels gesloopt zullen worden en plaats mogen maken voor een woonhuis. Het erf zal verfraaid worden met in ieder geval een boomwal zo'n 5 meter hoog die ook dient als erfafscheiding. 

Het erf ligt in de Veenpolder van Echten. Deze polder wordt gekenmerkt door de waaiervormige verkaveling. Het erf kent een groene uitstraling door de ruime hoeveelheid beplanting, met name langs de erfgrens. Het gebied kenmerkt zich als weids. Het uitzicht is uitzonderlijk vrij te noemen. 

In Echtenerbrug/ Delfstrahuizen vindt u vele voorzieningen zoals een school, diverse winkels, en een sporthal/ sportvelden. Ook zijn er vele watersportmogelijkheden zowel in het dorp en in de omgeving. In de omgeving vindt u een jachthaven aan het Tjeukemeer en er is een zeer goede ontsluiting naar de A6 en de A7. Zo ligt Lemmer op 10 minuten Amsterdam op circa 1 uur rijden.

De oppervlakte van de te bouwen woning, inclusief bijgebouwen bedraagt circa 300 m2 en de woning moet passen in het woonprogramma van de gemeente. 

Bijzonderheden:
- Unieke locatie in landelijk gebied met uitzonderlijk vrij uitzicht.
- Woonbestemming in het buitengebied 
- Vlakbij belangrijke uitvalswegen
- Woning in eigen beheer nieuw te bouwen
- Mogelijkheid tot het kopen van extra grond
- Perceel van ca. 1899 m2
- Bijzonder geschikt voor de watersport en paardenliefhebber

Afspraken uitsluitend via:
Afspraken voor bezichtigingen kunnen uitsluitend bij VSO makelaars & taxateurs gemaakt worden. Wij verzoeken u, niet zelf het initiatief te nemen om het terrein te betreden. Voor nadere informatie en/of afspraken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

VSO makelaars & taxateurs
Abe Lenstra Boulevard 50-6
8448 JB Heerenveen

Contactpersoon: 
Joop Eerligh

Kenmerken