Beschrijving

Te koop:

Royaal wonen in een rustige omgeving. 
Een pareltje op een bijzondere locatie. Prachtige woonboerderij type Wieringermeer met veel authentieke details. Mede door de ligging en het aanzicht benoemd als mooiste boerderij van de provincie Flevoland in het "jaar van de boerderij". Gebouwd als ontginningsboerderij in 1947 staande op 8379 m² eigen grond. Goed onderhouden, statige woning welke veel mogelijkheden biedt voor werk of beroep aan huis, atelier, B&B, kangoeroewonen, etc. 
Gelegen onder de rook van Emmeloord. Vrij en buitenaf wonen, maar toch op fiets afstand van het centrum met alle voorzieningen. Uitvalswegen richting, Amsterdam, Utrecht en Groningen bereikbaar in een uur rijden.

Tuin:
De tuin is netjes aangelegd met een grote vijver aan de voorzijde, terrassen, perken bomen en gazon. Er is voldoende ruimte om dieren te houden.

Woning:

Inhoud ca. 625 m³
Woonoppervlakte ca. 188 m² 
Overige inpandige ruimte ca. 0 m²
Externe bergruimte ca.  1.100 m²
Perceeloppervlakte 8.379 m²


Indeling woning:

Begane grond:
Entree/hal, trapopgang, opkamer, toegang naar de royale, lichte woonkamer met houtkachel doorgang dichte keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, kelder. Grote bijkeuken vv plavuizenvloer met toilet, opstelling cv ketel, wasapparatuur en een tweede trapopgang naar 1e verdieping en toegang naar de aangebouwde schuur.

Eerste verdieping
Overloop, 4 slaapkamers met vaste kasten 1 van de slaapkamers geeft toegang tot de badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Er is nog een separate badkamer met douche, wastafel en toilet. Een van de slaapkamers heeft een extra badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze is ook bereikbaar via de tweede opgang vanuit de bijkeuken zonder door de woning te hoeven.

Zolder
Trap naar de zolder met veel bergruimte.

Schuur:
Via de woning is er toegang naar de grote schuur welke aan de woning vast zit. In deze schuur zijn, naast voldoende ruimte voor werkplaats, atelier of voertuigstalling, ook paardenstallen en aparte ruimtes alsmede een grote zolder.

Tevens zijn er nog diverse loodsen achter op het erf gesitueerd. Er zijn wellicht mogelijkheden hier één of meerdere woningen te realiseren (meer info via de makelaar en de gemeente). 

Bijzonderheden:
* De woning met aangebouwde schuur is een rijksmonument wat invloed kan hebben op mogelijke wijzigingen aan het uiterlijk van het gebouw, maar onderhoud fiscaal vriendelijk maakt. 
* Zeer centraal gelegen.
* Recentelijk geschilderd.
* Volledig vrij uitzicht en gelegen naast Emmeloorder bos. 
* Het rieten dak van de schuur heeft in 2019 groot onderhoud gehad.
* Onder voorwaarden mogelijkheid tot meerdere woningen op het erf. 

Bestemming:
Wonen

Kadastrale gegevens:
Gemeente Noordoostpolder, sectie AX, nummers 1134 en 1135, Totaal groot 83 a, 79 ca.

Vraagprijs:  
€ 875.000,-- k.k.

Aanvaarding:

In overleg

Afspraken uitsluitend via:

Afspraken voor bezichtigingen kunnen uitsluitend bij VSO makelaars & taxateurs gemaakt worden. Wij verzoeken u, niet zelf het initiatief te nemen om het terrein te betreden. Voor nadere informatie en/of afspraken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

VSO makelaars & taxateurs
Noordzijde 2-A
8302 GL  EMMELOORD

Contactpersoon: 
Wina Tiesinga

Kenmerken