Beschrijving

Te koop:
In het buitengebied van IJsselmuiden staat deze riante onder architectuur gebouwde woning op een unieke locatie te koop. De woning staat op een perceel van 2.710 m2. De gehele woning beschikt over een kelder, met onder andere een garage. Op het perceel staan tevens nog een hobbykas en een losse garage/tuinhuis.
Ligging:
Hartogsweg 3, 8271 PE te IJsselmuiden

Kadastrale gegevens:
Gemeente IJsselmuiden, sectie I, nummers 165 en 1186
Oppervlakte 2.710 m2

Woning:
Bouwjaar: 1987
Inhoud: ca 620 m³
Woonoppervlakte: ca. 123 m²
Overige inpandige ruimte ca. 75 m2

De woning is in 1987 gebouwd en sinds die tijd zeer goed onderhouden. De woning is traditioneel gebouwd en beschikt over een pannendak. De leefruimten van de woning liggen hoger dan het maaiveld waardoor er prachtig uitzicht is.

Indeling
Begane grond:
De woning heeft een entree met toegang tot de keuken, woonkamer, meterkast, toilet, slaapkamer en een trap naar de verdieping en naar de kelder. De keuken aan de voorzijde beschikt over inbouwapparatuur waaronder een kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. De woonkamer heeft door de vele ramen zeer veel lichtinval. Op de begane grond bevindt zich de eerste slaapkamer met een badkamer. Tevens is er een separaat toilet.

De verdieping heeft een ruime overloop met vide, drie slaapkamers en een badkamer. Tevens is vanaf de overloop de vlizozolder te bereiken, dit zorgt voor extra bergruimte.

De woning beschikt over een ruime kelder. De kelder bestaat uit een hal met trapopgang, ruime garage, twee hobbyruimtes en een bijkeuken met aansluiting voor de witgoed apparaten.

Tuin:
De woning heeft rondom een fraai aangelegde tuin. Aan de voorzijde van de woning grenst de tuin aan een kanaal. In de tuin staat een houten tuinhuis/garage van ca 42 m2. Tevens staat er op het perceel een hobbykas van 73 m2.

Bestemming:
De woning heeft een woonbestemming, het overige gedeelte heeft een agrarische bestemming.

Bijzonderheden:
•	Unieke locatie met fraai uitzicht
•	Goed onderhouden
•	Dichtbij de bebouwde kom
•	Woonbestemming in het buitengebied. 
•	Grote kelder met veel mogelijkheden

Kenmerken