Beschrijving

Nog 1 kavel beschikbaar! De laatste riante bouwkavel voor uw vrijstaande woning met loods.

Kavel:
Kavel E 98 / E 99 samen groot 1.355  m2 x € 75,- = € 101.625,- ex btw

Koopsom:
 € 75,-/m2 k.k. - ex. btw -

Notaris:
De projectnotaris is A. Hartsuiker te Emmeloord

Bouwoptie:
De nog beschikbare kavel is v.v. een bouwvergunning voor type Sonja, deze ruime vrijstaande woningen hebben een loods achte de woning. U bent echter vrij om zelf te bouwen en te ontwerpen met een aannemer naar keus zolang dit binnen het bestemmingsplan past. Als voorbeeld kunt u kiezen voor de levensloopbestendige woningtype "Maxima". Samen met de architect kan de woning naar wens en budget worden ingedeeld. Zodra de laatste kavel is bebouwd zal het hele terrein woonrijp worden gemaakt, d.w.z. nieuwe bestrating, lantarenpalen etc. 

Bestemming: 
De bouwkavels zijn ingericht voor woon- en bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 3, bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven, zoals lichte industrie, ambachtelijke bedrijvigheid, bouw, handel, logistiek etc. Benodigde vergunning voor het vestigen van een bedrijf dient de koper zelf te verzorgen.

Voorzieningen:
De ligging ten opzichte van uitvalswegen en lokale voorzieningen maakt deze locatie tot een aantrekkelijk woon-werk gebied.
Alle voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, basisschool, bibliotheek, sportfaciliteiten en recreatie (o.a. Giethoorn en de Friese meren) zijn in de omgeving aanwezig.

Bereikbaarheid:
Kuinre behoort tot de provincie Overijssel, maar ligt direct aan de grens van de jonge provincie Flevoland. Een uitstekende bereikbaarheid: op ongeveer 10 autominuten ligt de A6.
Op directe afstand liggen plaatsen als Wolvega (Friesland) , Steenwijk (Overijssel) en Emmeloord (Flevoland). Een prima uitvalsbasis voor uw onderneming en om te wonen.

Bouwregels: 
Woning
*Per bedrijf is slechts één bedrijfswoning toegestaan
*Inhoud van een bedrijfswoning bedraagt maximaal 750 m³
*Goothoogte van de bedrijfswoning bedraagt maximaal 6,00 meter
*Bouwhoogte van de bedrijfswoning bedraagt maximaal 10,00 meter
*Bedrijfswoning wordt met een kap van minimaal 30° en maximaal 60° afgedekt
*Parkeren op eigen terrein

Loods
*In de bouwvergunning is plaats voor een loods van ca 150 m², deze mag in overleg met gemeente groter of kleiner worden.
*Kap maximaal 60°
*Goothoogte maximaal 6,00 meter
*Bouwhoogte bedraagt maximaal 80% van de bouwhoogte van de woning

Aanvaarding:
In overleg

Bespreek met ons de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

Afspraken:
Afspraken voor bezichtiging kunnen uitsluitend bij VSO makelaars & taxateurs worden gemaakt. Wij verzoeken u, niet zelf het initiatief te nemen om het terrein te betreden. Voor nadere informatie en/of afspraken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
 
VSO makelaars & taxateurs
De Bolder 2
8251 KC DRONTEN
T 0321 318 318
M 06-82936984
 
Contactpersoon:
Dhr. M. Schrijver

Kenmerken