Beschrijving

Op de "Groene Velden” in Lelystad staat deze levensloopbestendige woning op een kavel van ruim 5.000 m2 te koop. Naast de woning beschikt het perceel over een dubbele garage, paardenstallen, berging, fraaie inrichting en zelfs een tuinkamer met veranda. De kavel grenst aan de achterzijde aan het bos, en de zijkant grenst aan de biologische akkerbouwgronden. Ondanks de vrije ligging ligt het centrum van Lelystad op slechts 10 minuten fietsen.

Woning:
Inhoud ca. 622 m³
Woonoppervlakte ca. 152 m²
Garage ca. 38 m²
Externe bergruimte ca. 125 m²
Perceel oppervlakte 5.014 m²

De woning is in 1999 gebouwd door een Fins houtbouwbedrijf. Zoals gebruikelijk worden deze woningen uitstekend gei?soleerd met onder andere drie dubbele beglazing. Het energielabel van de woning is hierdoor een B label. De woning wordt elektrisch verwarmd door warmtepanelen die in de plafonds zijn verwerkt.

Indeling:
Via de overdekte entree komt u in de hal met toegang tot het toilet, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger en de riante woonkamer. De woonkamer beschikt over een halfopen ruimte wat bijvoorbeeld als werkruimte gebruikt kan worden. In de woonkamer staat een Tulikivi speksteenkachel die voor aangename warmte zorgt. Verder beschikt de woonkamer over openslaande deuren met een horsysteem naar de tuin. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is ook de slaapkamer op de begane grond te bereiken. Deze ruime slaapkamer beschikt over een badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en een douchehoek.

De verdieping beschikt over twee kamers, één hiervan is momenteel ingericht als slaapkamer en de ander als kantoor. 

Bijgebouwen:
Naast de woning staat een garage met carport en stalruimte. Zowel de garage als de carport zijn groot genoeg voor twee auto’s. Achter de garage is een paardenstal met drie boxen en zadelkamer gerealiseerd. De boxen hebben een uitloop naar een paddock en een wei.

Verder staat er op het perceel nog een schuur met diverse ruimten. Ee?n ruimte is volledig gei?soleerd en ingericht als tuinkamer, via openslaande deuren grenst deze kamer aan een veranda. In deze tuinkamer is het ook mogelijk om een keuken te plaatsen. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een Bed en Breakfast, kantoor aan huis, studio of praktijkruimte. Verder beschikt deze schuur over twee boxen en een ruime werkplaats. De tuinkamer wordt verwarmd door een Altech bakoven.

 Perceel: 
Het perceel beschikt over een fraai aangelegde tuin. Huis en tuin worden automatisch bij schemer of donker verlicht. Achter op het perceel is een fraaie natuurlijke vijver aangelegd. Door de ligging op de hoek van de Groene Velden heeft het perceel een zeer vrije ligging en veel privacy.

Groene Velden:
De Groene Velden is een biologisch overgangsgebied tussen de stad Lelystad en het buitengebied. De grote percelen zorgen voor veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld paarden, siertuinen, fruitbomen ect. Daarnaast zijn er op de Groene Velden veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld een Bed en Breakfast, kantoor aan huis, studio of praktijkruimte. De ontsluitingswegen vanaf de Groene Velden zijn zeer goed, zo is zowel de snelweg als het centrum zeer goed te bereiken.

Bijzonderheden:
-	Energielabel B
-	Groot perceel
-	Alarmsysteem aanwezig
-	Woning is voorzien van brede deuren Levensloopbestendige woning
-	Fraai aangelegde tuin met veel groen Unieke locatie in een landelijke omgeving. Dubbele garage met carport
-	Geïsoleerde tuinkamer met veranda

Kenmerken